Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες του φαινομένου αντί οι εμπλεκόμενοι να προτείνουν λύσεις στα διάφορα προβλήματα, να ερίζουν ποιος έφταιξε περισσότερο και ποιος λιγότερο, σχολιάζει ο Σύνδεσμος Καταθετών πρώην Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ), για την τηλεμαχία των πέντε υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές, που μεταδόθηκε τη Δευτέρα.

«Με λύπη, έκπληξη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε αλληλοκατηγορίες και απόπειρες καταλογισμού ευθυνών, για το ποιος ευθύνεται για το κούρεμα, αν έπρεπε να γίνει, αν φταίει ο Πρόεδρος ή η Βουλή» αναφέρει ο ΣΥΚΑΛΑ.

Δυστυχώς, σημειώνει, «δεν έγινε καμιά αναφορά προς την κατεύθυνση του πώς θα αποκατασταθούν τα θύματα του κουρέματος που τους αφαιρέθηκαν οι οικονομίες και οι κόποι μιας ζωής σε μια νύκτα, για να μπορεί να υπάρχει σήμερα κράτος και οικονομία. Νιώσαμε για μια ακόμη φορά την περιφρόνηση και την απαξίωση» προσθέτει.

Συμπληρώνει ακόμα ότι δεν δόθηκε απάντηση από οποιονδήποτε γιατί δεν εφαρμόστηκε οριζόντιο τέλος για ποσά μόνο άνω των εκατό χιλιάδων, αφού απερρίφθη η πρώτη πρόταση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ