Σκληρή απαντητική ανακοίνωση προς τον Γιώργο Λιλλήκα, εξέδωσε το επιτελείο του Χρίστου Χρίστου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι χθεσινές απαξιωτικές αναφορές στο Κίνημά μας από τον κ. Λιλλήκα, ο οποίος αλλάζει πολιτικές θέσεις και απόψεις πιο συχνά απ’ ό,τι αλλάζει τα πουκάμισα.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι βλέπει την αρχαιοελληνική ασπίδα με το ξίφος ως σβάστικα, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι η απόδειξη του πανικού που έχει κυριεύσει το επιτελείο του, καθώς οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον κ. Χρίστου να τον ξεπερνά και την υποψηφιότητά του να πέφτει στο καναβάτσο.

Όσο για την αναφορά του, ότι δεν θα απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τον καλούμε να μην πανικοβάλλεται, καθώς δεν θα βρίσκεται στον Β’ γύρο, για να χρειαστεί να του το αποστείλουμε».

Αφορμή για να εκδώσει τη σχετική ανακοίνωση το επιτελείο του Χρίστου Χρίστου, στάθηκε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιλλήκας σε τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Τετάρτης 24/1.

Ο κ. Λιλλήκας στη συγκεκριμένη εκπομπή δήλωσε: «Tο ΕΛΑΜ για μένα είναι ένα ακροδεξιό κόμμα, με σχέσεις με ένα ναζιστικό κόμμα, την Χρυσή Αυγή, με την σβάστικα ως σύμβολο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ