«Έδωσα, ήδη, εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της συκοφαντίας, να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», είπε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ο Στέλιος Πλατής, επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σ’ επικοινωνία του Ράδιο Πρώτο με τον κ. Πλατή, μάς τόνισε ότι ουδέποτε απέστειλε την όποια επιστολή σε σχέση με τον Συνεργατισμό, ουδέποτε διετέλεσε σύμβουλος σε Ταμείο Προνοίας ή σε Ημικρατικό Οργανισμό, ουδέποτε έδωσε την όποια συμβουλή σε Ταμείο Προνοίας ή σε Ημικρατικό Οργανισμό σε σχέση με τον Συνεργατισμό.

Αντιπαράθεση επιτελείων με φόντο δήλωση του ΠτΔ για Συνεργατισμό – VIDEO

Αυτά, τόνισε, αφορούν τόσο εμένα όσο και όποια εταιρεία στην οποία είμαι μέλος ή στην οποία συμμετέχω.

Ο κ. Πλατής δήλωσε ότι έδωσε, ήδη, εντολή στους νομικούς του συμβούλους να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της συκοφαντίας, όπως είπε, να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Σε προσωπικό επίπεδο, ανέφερε ο κ. Πλατής, λυπάμαι πραγματικά για το κατάντημα του κορυφαίου Θεσμού της Δημοκρατίας.

«Αντί ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποτελεί εκφραστή ενότητας, σοβαρότητας και πολιτικού πολιτισμού, δείχνει ότι το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, με κάθε κόστος και κάθε τίμημα. Ακόμα και εάν αυτό το τίμημα περιλαμβάνει ψεύδη, συκοφαντίες και επικίνδυνα παιχνίδια με το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μας», αναφέρει εξάλλου σε σχετική γραπτή του δήλωση ο κ. Πλατής.

Στο μεταξύ, οι νέες καταγγελίες του Προέδρου Αναστασιάδη είναι αόριστες, επικίνδυνες και ανεύθυνες και συνιστούν απέλπιδα προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις πρόσφατες δηλώσεις του για το «Σκοπιανό» και την «ξεχασμένη εισβολή» στο Ράδιο Πρώτο, δήλωσε στην «Πρώτη Εκπομπή» του σταθμού μας ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Με τον ανεύθυνο τρόπο που προβάλλει και αναδεικνύει ο Πρόεδρος τον κίνδυνο απόσυρσης καταθέσεων από τον Συνεργατισμό, θα προκαλέσει, υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, πολύ περισσότερα προβλήματα στο Ίδρυμα.

Ενδεχομένως, πρόσθεσε, να προκαλέσουν περισσότερο πανικό και περισσότερες αναλήψεις.  Δεν θα ακολουθήσω, είπε, τον κ. Αναστασιάδη σε μια τέτοια επικίνδυνη δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Συνεργατισμός, η οποία ενδεχομένως να επιδεινώσει μία δύσκολη κατάσταση.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ