Το κλίμα που επικρατεί σε όλα τα επιτελεία λίγο πριν από το κλείσιμο της κάλπης μετέφερε το ΣΙΓΜΑ μέσω των ανταποκριτών του.

Επ. Αναστασιάδη

Στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη σύμφωνα με τον Χρίστο Χαραλάμπους υπάρχει έντονη κινητοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού ένεκα της της μεγάλης αποχής που προδιαγράφεται.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις καθώς μέσω τηλεφώνου όσοι στελεχώνουν το επιτελείο καλούν τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ να μεταβούν στις κάλπες.

Όπως σημειώθηκε η επίσημη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών θα γίνει από τον Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ τοποθέτηση από το επιτελείο θα γίνει από τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Επ. Νικόλα Παπαδόπουλου

Σχετική κινητικότητα υπάρχει και στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο συνάδελφος Πέτρος Μελαΐσης.

Οι κομματικοί μηχανισμοί του επιτελείου βρίσκονται έξω στους πολίτες όπως αναφέρθηκε με τον Μαρίνο Σιζόπουλο να περιοδεύει σε Λεμεσό και Πάφο.

Αυτό που μεταφέρεται είναι ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα

Παρόντα στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου είναι και στελέχη της ΕΔΕΚ και της Αλληλεγγύης.

Επ. Μαλά

Αρκετά καλό κλίμα με συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει και στο επιτελείο του Σταύρου Μαλά με τον ίδιο τον υποψήφιο να βρίσκεται σε καλή διάθεση Μαλά όπως υπογραμμίστηκε.

Κεντρικό θέμα συζήτησης σύμφωνα με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο είναι αυτό της αποχής.

Την ίδια ώρα στο επιτελείο βρίσκονται όλα τα κορυφαία στελέχη του επιτελείου.

Ο κ. Μαλάς θα προβεί σε δήλωση μόνο όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αναφορικά με το ποιος περνάει στον δεύτερο γύρο.

Παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ του επιτελείου και του ΑΚΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επιτελείο ήδη άρχισαν να συγκεντρώνονται κάποιοι υποστηριχτές του κ. Μαλά.

Επ. Λιλλήκα

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο επιτελείο Λιλλήκα σύμφωνα με τον Κυριάκο Πενηταέξ.

Όπως σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι o κ. Λιλλήκας αποχώρησε από το επιτελείο για το σπίτι του και αναμένεται να επιστρέψει όταν ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα για να προβεί σε δηλώσεις. Από το επιτελείο δεν θα γίνει δήλωση με την δημοσιοποίηση του  Exit poll

Επ. Χρίστου

Αρκετή κινητικότητα υπάρχει και στο επιτελείο του Χρίστου Χρίστου ο οποίος σύμφωνα με τον Λεόντιο Χριστοδούλου βρίσκεται εκεί από τις 13:00 το μεσημέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ