Τη θέση ότι κανείς από εδώ και πέρα δεν θα μπορέσει να κοροϊδέψει ξανά την «πατριωτική παράταξη», εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Σε δηλώσεις του το βράδυ του πρώτου γύρου των εκλογών, ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι το ΕΛΑΜ πάλεψε ενάντια «στα κόμματα του κατεστημένου» και «κατάφερε να πάρει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό».

Σημείωσε δε ότι θα υπάρξει από εδώ και πέρα άξια εκπροσώπηση όσων εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά του, καθώς τα προβλήματα παραμένουν επί τάπητος, με τον λαό να αναμένει λύσεις.

Επισήμανε, δε, ότι το ΕΛΑΜ είναι ένα κόμμα ενότητας και κάλεσε τον κυπριακό Ελληνισμό να είναι ενωμένος την επαύριον των εκλογών μπροστά στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά στη στάση που θα τηρήσει το ΕΛΑΜ εν όψει του δεύτερου γύρου, ο κ. Χρίστου επανέλαβε την αποστολή ερωτηματολογίου προς τους δύο υποψήφιους, ενώ για την τελική απόφαση παρέπεμψε στα συλλογικά όργανα του κόμματος, τα οποία θα συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας, τόνισε ότι προς το παρόν κανένας υποψήφιος δεν έχει επικοινωνήσει με το ΕΛΑΜ, αλλά ούτε το ΕΛΑΜ έχει επικοινωνήσει με κάποιον εκ των δύο υποψηφίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ