Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στο επιτελείο του Χρίστου Χρίστου προκειμένου να καταρτιστεί η τελική μορφή του ερωτηματολογίου το οποίο θα αποσταλεί στους δυο υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά.

Όπως ειπώθηκε και προεκλογικά το ΕΛΑΜ προκειμένου να λάβει την απόφασή του ενόψει του δευτέρου γύρου των Προεδρικών θα αποστείλει ερωτηματολόγιο το οποίο οι υποψήφιοι θα απαντήσουν και θα αποστείλουν πίσω στο κίνημα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το ερωτηματολόγιο θα είναι σύντομης έκτασης με ερωτήσεις όχι λιγότερες από 5 και θα αποσταλεί μέχρι το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στους δυο υποψηφίους. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταπιάνεται γύρω από τρεις πυλώνες/θεματικές, αυτήν του Κυπριακού, της Οικονομίας και των Κοινωνικών ζητημάτων.

Σταύρος Μαλάς και Νίκος Αναστασιάδης θα έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες προκειμένου να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο. Με την λήψη των απαντήσεων, το ΕΛΑΜ θα συνεδριάσει προκειμένου να αναλύσει τα αποτελέσματα που λήφθηκαν και την ίδια μέρα θα προχωρήσει στη σχετική δημοσιοποίηση της απόφασης, βάση των απαντήσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ