Οι διεργασίες στο Εκλογικό Επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, αφορούν δυο επίπεδα, το οργανωτικό και το πολιτικό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ στέλεχος του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου.

‘Όπως είπε, έγιναν πανεπαρχιακές συνδιασκέψεις με πυρήνες και στελέχη, ενώ χθες συνεδρίασε και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ και δόθηκαν σε όλους κατευθυντήριες γραμμές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος είναι να προσεγγιστούν οι ψηφοφόροι που ανήκουν στον χώρο του ΔΗΣΥ και για οποιονδήποτε λόγο δεν πήγαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο των εκλογών, προκειμένου να πειστούν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο, ενώ παράλληλα, αξιοποιώντας τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας και τα υπόλοιπα στελέχη των επιτελείων Αναστασιάδη παγκύπρια θα απευθυνθούν και στους ψηφοφόρους άλλων χώρων.

Για εμάς το ποσοστό του Νίκου Αναστασιάδη στον πρώτο γύρο είναι το 35,5%, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο, και από εκεί ξεκινούμε, ανέφερε εξάλλου η ίδια πηγή, σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται περί «πριμοδότησης» της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά από ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ.

Σε ό,τι αφορά τις διεργασίες για επαφές σε πολιτικό επίπεδο, σημείωσε πως αυτό είναι θέμα το οποίο χειρίζονται σε συνεννόηση ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

Υπογράμμισε πάντως πως το πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη δεν επιδέχεται αλλαγές σε θέματα αρχών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ