Στις 12 θα συνέλθει για να συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης, η οποία άρχισε χθες, με στόχο να καταλήξει σε εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά τόνισε η κ.Θεοχάρους μιλώντας στην εκπομπή όλα στο Φως του Ράδιο Πρώτο αφήνοντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά της.

Δεν απέκλεισε ωστόσο ακόμη και την επιλογή της λευκής ψήφου.

Η κα Θεοχάρους  ανέφερε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου της Αλληλεγγύης υπήρξαν κάποιες συγκλίσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Kατά τη σημερινή συνεδρία – όπως είπε- αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με ψηφοφορίες και με καταγραφή θέσεων.

Αύριο -όπως είπε – κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιήσουν συνάντηση και με τους υπόλοιπους πολίτικους αρχηγούς του ενδιάμεσου για να ληφθεί μια οριστική απόφαση.

Έχουμε να διαχειριστούμε την ήττα του Νικόλα Παπαδόπουλου το οποίο ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε ανέφερε η κα Θεοχάρους. Περιμέναμε – είπε  ότι ο λαός επιθυμεί μια εναλλακτική επιλογή στο Κυπριακό.

Ερωτηθείσα εάν αναμένεται να βρεθεί σε κάποια υπουργική θέση ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί από τη Δευτέρα επιστρέφει στα παλιά της καθήκοντα στο Στρασβούργο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ