«Το κατά βούληση δίνει ως επιλογή τον Νίκο Αναστασιάδη», δήλωσε η Άννα Θεολόγου στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση, στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να παραιτηθεί από τη Συμμαχία Πολιτών και να συνεχίσει την κοινοβουλευτική της πορεία ως ανεξάρτητη βουλευτής.

Η ίδια, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε, κάτι το οποίο λεγόταν και πριν από τις εκλογές, ότι θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Μικρά κόμματα θα φανούν αν έχουν τη δύναμη να αντέξουν τις συνθήκες. Και είμαι της άποψης ότι όταν υπάρχουν τέτοιες κρίσεις, πρέπει να γίνεται διαχείριση αυτών των κρίσεων. Κι όταν πρέπει να γίνεται διαχείριση αυτών των κρίσεων, πρέπει να παρθούν ριζοσπαστικές αποφάσεις».

Για να προσθέσει: «Ακόμα και περιπτώσεις κομμάτων τα οποία μπορεί να είναι ιστορικά κόμματα, ίσως πρέπει να παίρνουν τις αποφάσεις της διάλυσής τους. Γιατί το να διατηρούνται κόμματα μόνο για να υπάρχουν τα κόμματα και να εξυπηρετούνται προσωπικές φιλοδοξίες, βλέπετε πού καταλήξαμε».

Η κυρία Θεολόγου υπογράμμισε το γεγονός ότι λαμβάνονται αποφάσεις για τον δεύτερο γύρο, χωρίς να υπάρχουν αποφάσεις για τον ενδιάμεσο χώρο, ο οποίος, όπως είπε, κατήλθε στις εκλογές με δυο υποψηφίους.

Ερωτηθείσα αν εντός της Συμμαχίας υπήρξε κι άλλη φωνή που να συνταυτιζόταν με τη δική της άποψη, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής έδειξε τον κ. Άγη Αγαπίου, ο οποίος, όπως δήλωσε, αποχώρησε από τη Γραμματεία του κόμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ