Οι κάλπες ετοιμάζονται να στηθούν και οι υποψήφιοι Πρόεδροι, μαζί με τα επιτελεία τους, παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για να κερδίσουν ψηφοφόρους.

Οι προτάσεις όλων είναι πλέον γνωστές, καθώς πλησιάζει η ώρα της τελικής κρίσης και της «αλήθειας» της κάλπης.

Μεγάλο στοίχημα για τα επιτελεία, το μεθαυριανό τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων.

Θα κληθούν να δώσουν ξεκάθαρες  απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Καθώς απομένει μια μόλις βδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των Προεδικών εκλογών, οι υποψήφιοι  βρίσκονται κυριολεκτικά παντού, σφυγμομετρώντας το κλίμα και ακτινογραφώντας προβλήματα και ανησυχίες των πολιτών.

Στόχος η συνέχιση της σταθερότητας και η ενίσχυση της ανάπτυξης, δηλώνει το επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη.

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σταθερότητα, με πλεονάσματα, με ασφάλεια, με ανάπτυξη, με επενδύσεις, με θέσεις εργασίας, με κίνητρα, με προοπτική για το αύριο. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού», αναφέρει η Αννίτα Δημητρίου.

«Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την αλλαγή», υπογραμμίζει το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου.

«Αποτυχημένες πολιτικές και λανθασμένες αποφάσεις οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και στο «κούρεμα», ενώ οι επικίνδυνες υποχωρήσεις και η αποτυχημένη πολιτική Χριστόφια, Αναστασιάδη και Μαλά στο Κυπριακό, θέτουν σε κίνδυνο την Κυπριακή Δημοκρατία», τόνισε η Άννα Κουκκίδη- Προκοπίου.

Οι πολίτες αξίζει να επενδύσουν τις ελπίδες τους σε σοβαρές, αξιόπιστες θέσεις και όχι σε ανεύθυνες και δημαγωγικές υποσχέσεις, δηλώνει ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς.

«Βασική μου προτεραιότητα είναι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την περαιτέρω ενίσχυση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος, βάζοντας τέλος στην αρνητική ψιθυρολογία».

Ο Γιώργος Λιλλήκας είναι ο μόνος που μπορεί να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, δηλώνει το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου.

«Η πολιτική των μονομερών υποχωρήσεων που ακολούθησε ο Νίκος Αναστασιάδης και υποστηρίζει ο Σταύρος Μαλάς και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, δημιουργούν ένα πλαίσιο λύσης που είναι άδικο, δυσλειτουργικό και θνησιγενές.

Σε αδιέξοδο μας οδηγεί και η «Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με το σωστό περιεχόμενο» που υποστηρίζει ο Νικόλας Παπαδόπουλος», τονίζει Ανδρέας ο Θεμιστοκλέους

Να σφραγίσουν με τη ψήφο τους τη συνέχιση της σταθερής πορείας της Κύπρου, κάλεσε τους πολίτες ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, περπάτησαν το πρωί στην παλιά Λευκωσία.

«Το διαπιστώσαμε στην πράξη. Η αγορά έχει ανοίξει, το παζάρι κινείται, η εμπιστοσύνη επανήλθε στους πολίτες, στην κοινωνία, στο εμπόριο».

Έκκληση προς όλους να σεβαστούν τους πολίτες ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τους με νηφαλιότητα και ευθυκρισία, απηύθυνε ο Άντρος Κυπριανού.

«Οι πολίτες δεν επιθυμούν επιστροφή στο παρελθόν με αναβίωση προσωπικών αντιπαραθέσεων και διχαστικών κηρυγμάτων. Θέλουν να βλέπουν μπροστά».

Πυρά κατά Αναστασιάδη και Μαλά εξαπολύει το ΔΗΚΟ.

– «Σταύρος Μαλάς: Συνένοχος στην οικονομική πολιτική των αλόγιστων δαπανών της διακυβέρνησης Χριστόφια».

– «Νίκος Αναστασιάδης: Υπέρμαχος της οικονομικής πολιτικής του αυτόματου πιλότου, της αναλγησίας και της αδιαφορίας».

Μόνο ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, καταλήγει το ΔΗΚΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ