Στο πλαίσιο των έντονων διεργασιών, ενόψει του β γύρου των Προεδρικών Εκλογών της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα συναντήσεις στο Προεδρικό στις 11.00 με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους και στις 12.00 με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Με τον Γιώργο Περδίκη θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί και ο   Σταύρος Μαλάς.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θ΄ αποφασίσει στις 19.00 τη στάση, που θα τηρήσει, κατά την Παγκύπρια Εκλογική Συνδιάσκεψή του.

Στις 18.30 θα συνεδριάσει η Κεντρική Γραμματεία και στις 19.30 το Κεντρικό Εκτελεστικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Την τελική της απόφαση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα

η ΕΔΕΚ. Στις 16.00 θα συνέλθει το Πολιτικό Γραφείο και στις 18..00 η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ.

Αύριο το πρωί αναμένεται η ανακοίνωση της τελικής απόφασης του ΕΛΑΜ. Χθες βράδυ συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος και η συνεδρίαση θα συνεχισθεί και σήμερα το βράδυ.

Εντός της ημέρας, εξάλλου, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και το ερωτηματολόγιο, που το ΕΛΑΜ έστειλε στους δύο υποψηφίους, και περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις, οι οποίες αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία, την ενέργεια και κοινωνικά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Μαλάς επέστρεψε τον φάκελο στους αποστολείς του, χωρίς να τον ανοίξει.

Ο Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε ως απάντηση τις προγραμματικές του θέσεις.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ αποφάσισε χθες ότι το κόμμα δεν θα στηρίξει ούτε τον Νίκο Αναστασιάδη, ούτε τον Σταύρο Μαλά.

Ψήφο κατά συνείδηση στον β’ γύρο αποφάσισε χθες βράδυ η Ανώτατη Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών.

Η βουλευτής του κινήματος, Άννα Θεολόγου, ήταν η μόνη, που στήριξε ως επιλογή για τον β’ γύρο την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ