Το ΣΙΓΜΑ και πάλι αύριο με μια στρατιά δημοσιογράφους, κινηματογραφιστές και τεχνικό προσωπικό θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι και την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον παλμό του δεύτερου γύρου των Προεδρικών εκλογών.  
Τη σκυτάλη της μαραθώνιας εκπομπής παίρνει πρώτος στις 8:00 ο Αντρέας Δημητρόπουλος και στη συνέχεια από τις 10:00 και τις 13:00 η Κατερίνα Χριστοφίδου.
Με ζωντανές συνδέσεις από τα κέντρα που θα ψηφίσουν οι δυο μονομάχοι και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και με καλεσμένους στο στούντιο θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας.
Στις 13:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Νικόλας Μαρκαντώνης, παρουσιάζοντας όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.
Στις 16:30 αρχίζει η μαραθώνια εκπομπή «Προεδρικές 2018» με τους Χρύσανθο Τσουρούλλη και Γιάννη Καρεκλά με  ζωντανές συνδέσεις στην καρδιά των γεγονότων, μέχρι και την ανακήρυξη του Προέδρου, γύρω στις 22:00, στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».
Τα exit poll κάλπης θα ανακοινωθούν ακριβώς στις 18:00, με τολμηρές αναλύσεις και σχόλια από αναλυτές και ακαδημαϊκούς.
Το ΣΙΓΜΑ καινοτομεί φέρνοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο την social tv, με τη βοήθεια της οποίας, η φωνή του κόσμου πλέον θα έχει δύναμη σε πραγματικό χρόνο στο στούντιο της εκπομπής.
Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE θα παρακολουθούν και θα μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων.
Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική παρουσία, το ΣΙΓΜΑ θα είναι και πάλι το κανάλι των εκλογών, γιατί ως γνωστόν, οι εκλογές είναι Σίγμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ