Η πλατφόρμα αυτή δημιουργήθηκε πάντα με σκοπό την ενημέρωση του χρήστη αλλά και τη συμμετοχή του σε αυτή.
Οι προεδρικές του 2017 είναι τόσο κρίσιμες και ουσιαστικές για το μέλλον του νησιού που δε θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε ως Sigmalive στη διεξαγωγή τους, απεικονίζοντας την αλήθεια και τα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.
Η αλήθεια δεν αποτελεί πλέον ζητούμενο αλλά είναι η αξία της όλης διαδικασίας. Για αυτό και εμείς μπαίνουμε δυναμικά υποστηρίζοντας «την αλήθεια της κάλπης».
Πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό; Με τη δική σου βοήθεια ως χρήστης του μέσου αλλά και μέσω των ίδιων των υποψηφίων.
Τα δικά μας εργαλεία είναι το έγκυρο και ουσιαστικό περιεχόμενο αλλά και οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπων των επιτελείων των υποψηφίων. Ακόμα εδώ θα βρεις τις δηλώσεις αλλά και την επικαιρότητα που αφορά στους υποψήφιους. Την κινητικότητα των επιτελείων και τη συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με οπτικοακουστικό υλικό. Φυσικά όλο αυτό το εγχείρημα θα δώσει βήμα σε όλες τις θέσεις και τις απόψεις όλων των υποψηφίων ανεξαιρέτως.
Μια καινοτομία της πλατφόρμας είναι η διαδραστικότητά της με την οποία θα συμμετέχεις και εσύ με τον τρόπο σου.
Ακόμα υπάρχει η σχετική ενημέρωση που σχετίζεται με την ίδια τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης, με οδηγίες και ανακοινώσεις και με έγκυρες δημοσκοπήσεις . Τέλος, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η ανάλυση αυτών από έγκριτους και έμπειρους δημοσιογράφους και επιστημονικούς αναλυτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ