Ασκώντας δριμεία κριτική στους  ανθυποψηφιους του, ο Νικολας Παπαδοπουλος, έστειλε τα δικά του μηνύματα στην κοινωνία των πολίτων,  κορυφώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία, λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Σύνθημα απαλλαγής από την διακυβέρνηση Αναστασιαδη που οδήγησε την Κύπρο στο κούρεμα αλλά και τον Σταυρό Μαλα που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ, το οποίο οδήγησε τη χωρα στη χρεοκοπία έδωσε ο Νίκολας Παπαδόπουλος στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση  χθες βράδυ στο στάδιο «Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος».

«Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν τι σημαίνει διακυβέρνηση ΑΚΕΛ και τι σημαίνει διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Γνωρίζουν ότι ο Σταύρος Μαλάς θα μας γυρίσει πίσω σε πολιτικές που απέτυχαν. Γνωρίζουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έχει σχέδιο για έξοδο από την κρίση», είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Διερωτήθηκε μάλιστα αν η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι χωρα αναξιοπιστίας οπου τα προεκλογικά «δεσμεύομαι», αναιρούνται μετεκλογικά.

«Πρέπει να αποφασίσουμε αν η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι η χώρα της αναξιοπιστίας, της αυθαιρεσίας και της αναξιοκρατίας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε η Κύπρος να είναι η χώρα της διαπλοκής της διαφθοράς και της κομματοκρατίας», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι τα οικονομικά του κράτους πηγαίνουν καλύτερα γιατί κάποιοι πλήρωσαν με κουρέματα, με αποκοπές και ανεργία.

«Το μήνυμα του Νικου Αναστασιάδη προς τον κυπριακό λαό είναι πάρα πολύ απλό: «σώζων εαυτόν σωθήτο». Εμείς προτιμάμε το «αγαπάτε αλλήλους», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στο κυπριακό υπέδειξε οτι στόχος του είναι μια λύση λειτουργική, δημοκρατική και βιώσιμη: «Λύση που δεν θα επιτρέπει σε μία κοινότητα να επιβάλλει τη θέληση της επί της άλλης, ή να προκαλεί παράλυση του κράτους.   Λύση που θα προνοεί την κατάργηση των εγγυήσεων την πρώτη μέρα, και την αποχώρηση και του τελευταίου τούρκου στρατιώτη»

Σε αυτές τις εκλογές, ειπε ο Νικολας Παπαδοπουλος, δεν αποφασίζουμε μόνο ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της χώρας μας, αλλα  τη διασφάλιση της Κυπριακής Δημοκρατίας:« Στις 28 του Γενάρη και στις 4 του Φλεβάρη, έχουμε μαζί, εκλογές και δημοψήφισμα», τόνισε ο Ν. Παπαδόπουλος.

Ο Νίκολας Παπαδόπουλος άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει στον Προέδρο Αναστασιάδη για τα αξιώτικά λόγια, όπως είπε, σε εκείνον και την οικογένεια του.  «Θέλω να τον διαβεβαιώσω, βρισκόμενος σήμερα εδώ σε αυτή την αίθουσα που φέρει τη συγκεκριμένη ονομασία, ότι είμαι περήφανος για τα όσα η δική μου οικογένεια έχει προσφέρει στον τόπο και στο λαό μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την ιδία στιγμή έδωσε υπόσχεση στους πολίτες, ότι με την εκλογή του θα τα βάλει με το κατεστημένο, τη διαπλοκή, τη διαφθορά και όσους έκλεψαν τον τοπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ