Εμφύλιος ξέσπασε στο ΔΗΚΟ μετά από το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών, το οποίο άφησε εκτός δευτέρου γύρου τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ήταν ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου και ο Χρίστος Φλουρέντζου, μέλος του εκτελεστικού γραφείου, ο οποίος μαζί με κάποια άλλα στελέχη παραπέμφθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Έλυσε τη σιωπή του ο Μάριος Καρογιάν – Τι απαντά στην ηγεσία του ΔΗΚΟ

Ο κ. Λεωνίδου ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες προς τον ίδιο και όχι μόνο, όπου μέλη του ΔΗΚΟ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Φλουρέντζου, τηλεφωνούσαν σε στελέχη του κόμματος και τους έλεγαν «όχι τον πρίγκιπα», κατά την έκφρασή του.

Ερωτηθείς ο κ. Λεωνίδου αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών λόγω αυτών των καταγγελιών, δήλωσε ότι αποτελεί μια αιτία.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ: Στο πειθαρχικό οι πέντε αποφάσισε το εκτελεστικό

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ απέρριψε τη θέση ότι στόχος της ηγεσίας είναι η καρατόμηση των συγκεκριμένων στελεχών εν όψει εκλογικού συνεδρίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Φλουρέντζου, αφενός, αμφισβήτησε την υψηλή συσπείρωση του ΔΗΚΟ γύρω από τον Νικόλα Παπαδόπουλο και, αφετέρου, διερωτήθηκε πού αναγράφεται στο καταστατικό η διαδικασία που ακολουθείται για την παραπομπή τους στο Πειθαρχικό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί τι θα πράξει η σημερινή ηγεσία του κόμματος, κάνοντας λόγο για τερτίπια και αυταρχικές συμπεριφορές.

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του από το ΔΗΚΟ και προσχώρησής του σε άλλο κόμμα, ο κ. Φλουρέντζου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ