Η προεκλογική εκστρατεία τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο των Προεδρικών έριξε αυλαία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 26/1. Έτσι, οι υποψήφιοι το μεσημέρι του Σαββάτου αποφάσισαν να περάσουν πιο χαλαρές στιγμές άλλοι με περιπάτους στην Λήδρας και άλλοι για φαγητό και ποτό με συνεργάτες και την οικογένεια τους.        

Αρχή κάνουμε με τον Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος προτίμησε να περάσει την ημέρα του στην πόλη του, την Λεμεσό σε κεντρικό ξενοδοχείο της τουριστικής περιοχής μαζί με την σύζυγο του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέλεξε την πρωτεύουσα με γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Γιώτα και στενούς του συνεργάτες τους.

Περιπάτους στους πεζόδρομους της Λήδρας, μαζί με άτομα του επιτελείου του είχε ο Σταύρος Μαλάς ο οποίος παρευρέθηκε και στην εκδήλωση συμπαράστασης της «Αφρίκα» από την Unite Cyprus Now.

Στην Λήδρας για βόλτα και καφέ βρέθηκε κι ο Γιώργος Λιλλήκας μαζί με την σύζυγο του Βαρβάρα και τους συνεργάτες του.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο έγινε και συνάντηση «κορυφής» μεταξύ Λιλλήκα και Μαλά οι οποίοι αντάλλαξαν και την τελευταία χειραψία πριν από τον πρώτο γύρο.

Τάσος Χριστοδούλου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ