Τις τελευταίες τους κινήσεις καταστρώνουν οι δυο υποψήφιοι των Προεδρικών Εκλογών λίγο πριν από την κάλπη.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, από το πρωί της Παρασκευής (2/2), όπως μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ, συσκέπτεται με τους στενούς του συνεργάτες, ενώ απόψε αναμένεται να στείλει το τελικό, οπτικογραφημένο μήνυμά του προς τους πολίτες.

Παράλληλα, στις 12:00 το μεσημέρι, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά του.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης επισκέφτηκε το Προεδρικό Μέγαρο και σε δήλωσή του έκανε λόγο για θετικές ενδείξεις αναφορικά με το τεμάχιο 6  στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στο στρατόπεδο του Σταύρου Μαλά, τρέχουν να ξεπεράσουν τα νομικά κωλύματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την πρόθεσή τους να ανακοινώσουν το άτομο το οποίο θα αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για νεαρό πρόσωπο, από τον χώρο του κέντρου, το οποίο επειδή εργάζεται σε κάποιο οργανισμό, δημιουργούνται τα εν λόγω κωλύματα με το συμβόλαιό του.

Ο κ. Μαλάς θα συναντηθεί με τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, ενώ, παράλληλα, θα στείλει και ο ίδιος οπτικογραφημένο μήνυμα στον λαό.

Διαβάστε επίσης: Επ. Μαλά: Προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ανακοινώσει ΥΠΟΙΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ