Στο εκλογικό κέντρο του Γυμνασίου Ακροπόλεως προσήλθε με τη σειρά του και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Αβέρωφ είπε «Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών. Η δική τους μέρα, η δική τους γιορτή. Με τη δική τους απόφαση θα κρίνουν το μέλλον της χώρας. Γι΄ αυτό τους καλώ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Σήμερα τελειώνουν οι εκλογές, από αύριο έχουμε σκληρή δουλειά για τον τόπο μας.  Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ενισχύσουμε τις γέφυρες συνεργασίας για να μπορούμε να απαλλαχτούμε από τις διαχωριστικές γραμμές που πληγώνουν ακόμα την αγαπημένη μας Κύπρο».

Χρειάζεται, συνέχισε, η ενότητα και οι γέφυρες, που μέσα από την ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχουμε όλοι μας, που δεν είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά τα προβλήματα του λαού μας.

«Θέλω, πιστεύω και εύχομαι, να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας [..]. Να ζήσουμε την επόμενη πενταετία σε μια Κύπρο απαλλαγμένη από την κατοχή, επανενωμένη και το σύνολο των πολιτών να ευημερούν. Αυτή την καλύτερη Κύπρο την αξίζουν τα παιδιά μας και για αυτή την καλύτερη Κύπρο θα εργαστούμε», είπε εξερχόμενος της αίθουσας.