Υπό τον τίτλο «Μας ενώνει το Αύριο» και σε εάν κατάμεστο «Στάδιο Ελευθέρια» ο Σταυρός Μαλάς έστειλε τα δικά του μηνύματα στην κοινωνία των πολίτων, κορυφώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία, λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Με το στίχο του Βασιλη Παπακωνσταντινου «τώρα θα γίνουμε αυτό που περιμένουμε», ο Σταύρος Μαλάς έκλεισε την ομιλία του στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση χθες βράδυ στο στάδιο «Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος».

Όπως δήλωσε ο κ. Μαλάς από το βήμα «μας ενώνει το αύριο! Μας ενώνει η πίστη ότι έχουμε ΚΑΙ το δίκαιο, ΚΑΙ τη θέληση για να ανατρέψουμε το σκηνικό και να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη. Γιατί, όπως λέει και στο τραγούδι του ο Βασίλης: Τώρα θα γίνουμε εμείς αυτό που περιμένουμε!».

Σε εάν κατάμεστό στάδιο ο Σταύρος Μαλάς έστειλε τα δικά του μηνύματα στους ψηφοφόρους.

«Καθαρότητα! Εντιμότητα! Σοβαρότητα! και αλήθεια! Είναι η μόνη εγγύηση που μπορώ να δώσω έναντι όλων των πολιτών της Κύπρου», είπε.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο κυπριακό υπέδειξε ότι η οριστική διχοτόμηση βρίσκεται προ των πυλών, καθώς το ρολόι της ιστορίας έχει σημάνει 12 για την Κύπρο.

«Είτε θα γίνει μια νέα αποφασιστική προσπάθεια για να εξευρεθεί μια λύση αρχών, είτε θα αφήσουμε να ολοκληρωθεί το έγκλημα που συντελέστηκε το 1974 σε βάρος της πατρίδας και του λαού μας», επισήμανε.

Την ίδια στιγμή, απευθυνόμενος κυρίως στη νέα γενιά έδωσε την δική του υπόσχεση.

«Να μην κατηγορηθώ ποτέ για διαπλοκή, για συμπεθέρους, για ύποπτες σχέσεις με ισχυρά συμφέροντα. Να μην σας απογοητεύσω με αναξιόπιστες δεσμεύσεις ή διαφήμιση υποσχέσεων που δεν αντέχουν στη λογική», τόνισε.

Αναφερόμενος στην οικονομία, παρέπεμψε στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του, υποδεικνύοντας οτι η Άνοιξη που υποσχέθηκε πριν πέντε χρόνια η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν ήρθε για όλους. Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις»! Εμείς θα πετύχουμε τη νίκη. Εμείς θα πετύχουμε την αλλαγή που θέλουμε. Γιατί εμάς δεν μας ενώνει το «εγώ» κάποιου υποψήφιου. Μας ενώνει το ΑΝΙΚΗΤΟ ΕΜΕΙΣ όλων όσων συστρατεύονται στο μεγάλο κίνημα της ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ», ανέφερε.

Στο ίδιο μήκος και ομιλία του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο οποίος τόνισε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αύριο, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική κατά Νίκου Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου.

«Ο κ. Αναστασιάδης ό,τι έχει να δώσει το έδωσε. Ο τόπος μας πρέπει να σωθεί από την κατηφόρα που τον έριξε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού. Σίγουρα δεν θα σωθεί από τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο. Έναν πολιτικό με επικίνδυνες θέσεις στο Κυπριακό», δήλωσε από το βήμα.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου και Δημήτρης Χριστόφιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ