Friday, April 19, 2024
HomeΕπιτελείαΕπιτελείο ΤσελεστίναςΤσελεστίνα: Αν δεν απαντήσει ο Ερντογάν θα τον πάρω τηλέφωνο-Στήριξη σε Ρωσία

Τσελεστίνα: Αν δεν απαντήσει ο Ερντογάν θα τον πάρω τηλέφωνο-Στήριξη σε Ρωσία

Στην εκπομπή Ήρθε κι Έδεσε φιλοξενήθηκε η υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, η οποία μίλησε για την πολιτική αλλά ξεδίπλωσε και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. 

Αρχικά η κ. Ντε Πέτρο είπε ότι το επίθετο είναι του συζύγου της και παρόλο που χώρισαν το κράτησε επειδή είναι καλλιτεχνικό και της αρέσει. Όσο αφορά το όνομα της, είπε πως το άλλαξε γιατί το «Τσελεστίνα» το άκουσε κάπου της άρεσε και έτσι το καθιέρωσε.

Η κ. Ντε Πέτρο ανέφερε ότι είναι μόνη της με τα δύο παιδάκια της στη ζωή, αφού ο πατέρας των παιδιών δεν ενδιαφέρεται και βρίσκεται στην Αμερική χωρίς να ενδιαφέρεται να στείλει διατροφή για τα παιδιά.

Επίσης δεν έχει την οποιαδήποτε βοήθεια από τους γονείς της ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η μητέρα της έφυγε από την ζωή. Σημείωσε επίσης ότι η δημοσιότητα την βοήθησε να καταλάβει ότι αν γίνεις γνωστός περνά περισσότερο και ο λόγος σου.

Όσο αφορά την επιστολή της προς τον Ερντογάν ανέφερε ότι δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση αλλά αν δεν της απαντήσεις θα τον πάρει τηλέφωνο. Επίσης, απέστειλε και στο ΥΠΕΞ της Ρωσίας επιστολή για συμπαράσταση και για να τους πει ότι η Κύπρος είναι δίπλα τους και σε περίπτωση που εκλεγεί υπάρχει πλάνο για να έρθουν οι δύο χώρες πιο κοντά.

Η κ. Ντε Πέτρο πρόσθεσε ότι σε 15 μέρες έμαθε την ιταλική γλώσσα.

Όσο αφορά τις διατροφικές της επιλογές ανέφερε ότι τρώει κρέας αλλά μερικές φορές νιώθει τύχεις γιατί συνειδητοποιεί ότι αυτό που τρώει ήταν ένα πλάσμα, νιώθει άσχημα και σταματάει.

Δείτε την συνέντευξη της εδώ:

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα