Thursday, April 25, 2024
HomeΕπικαιρότηταΠραγματοποιήθηκε το δείπνο οικονομικής ενίσχυσης του Χριστοφίδη

Πραγματοποιήθηκε το δείπνο οικονομικής ενίσχυσης του Χριστοφίδη

Δείπνο για οικονομική ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο 1888, στην παλιά Λευκωσία. 

Σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, φίλοι αλλά και συνεργάτες του υποψήφιου ΠτΔ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κ. Χριστοφίδη, το προεκλογικό του πρόγραμμα, αλλά και να του εκφράσουν τις δικές τους ανησυχίες για το μέλλον της χώρας. 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας ανέφερε πως: «Θέλουμε να πάρουμε ξανά την πατρίδα μας στα χέρια μας και να τη δημιουργήσουμε από την αρχή, έχοντας ως μοναδική έγνοια τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου σε γερά θεμέλια, με άμεσο αντίκτυπο στην ευημερία της κοινωνίας». 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, τόνισε επίσης πως: «Η χώρα μας χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία, για να καταφέρει να βαδίσει με ασφάλεια και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην επόμενη μέρα. Ένα σύγχρονο κράτος, με επενδύσεις στην αειφορία και την τεχνολογία, βασισμένο στη δημιουργικότητα και την αξιοκρατία, αλλά και σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών».

Όσον αφορά το εθνικό μας πρόβλημα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ανέφερε πως επιθυμεί μια βιώσιμη λύση στο Κυπριακό: «Σε αυτές τις εκλογές είμαι ο μόνος πρόσφυγας υποψήφιος. Έχω το προνόμιο και την υποχρέωση να μιλήσω για όλους τους ξεριζωμένους ανθρώπους. Να γίνω η φωνή των προσφύγων, όλων αυτών που το φθαρμένο πολιτικό σύστημα θυμάται μόνο στις παραμονές εκλογών».

Το δείπνο οικονομικής ενίσχυσης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πέραν της χρηματοδότησης της υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, επιτεύχθηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φίλων, του επιτελείου και του υποψηφίου. 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα