Thursday, April 25, 2024
HomeΕπικαιρότητα240 προσωπικότητες συνυπογράφουν δήλωση στήριξης στον Μαυρογιάννη

240 προσωπικότητες συνυπογράφουν δήλωση στήριξης στον Μαυρογιάννη

Τεχνοκράτες, Επιστήμονες, Πρώην Αξιωματούχοι, Πολιτικοί, άτομα της Οικονομίας, του Επιχειρείν, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, άτομα με διαφορετικές αφετηρίες και ιδεολογικούς προσανατολισμούς δυναμώνουν τη φωνή της Αλλαγής.

Πέραν των 240 προσωπικοτήτων συνυπογράφουν δήλωση στήριξης προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Αυτούσια η κοινή τους δήλωση:

Στις επερχόμενες εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου, κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας.

Κρίνεται αν θα δοθεί συνέχεια στα απαράδεκτα φαινόμενα της διαφθοράς ή θα επέλθει η αλλαγή με κάθαρση, διαφάνεια, λογοδοσία, αξιοκρατία και χρηστή διοίκηση.

Κρίνεται αν θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι ανισότητες ή θα τεθούν οι βάσεις για μία ισχυρή οικονομία που θα παράγει ευημερία για τους πολλούς και όχι τους λίγους. Κρίνεται αν θα αφήσουμε το αδιέξοδο στο Κυπριακό να μας οδηγήσει στην καταστροφική διχοτόμηση ή αν θα παλέψουμε για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας.

Η Κύπρος χρειάζεται προοδευτική αλλαγή. Αλλαγή στο ήθος και στο ύφος της διακυβέρνησης. Αλλαγή στις πολιτικές. Αλλαγή που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Αυτή την αλλαγή, μπορεί να εκφράσει ρεαλιστικά μόνο ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Για αυτό και εμείς, ως πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας με διαφορετικές αφετηρίες, από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, από οργανωμένα σύνολα, από όλο το φάσμα της κοινωνίας και της οικονομίας, στηρίζουμε σε αυτή την προσπάθεια τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ένας άνθρωπος με εγνωσμένη διοικητική εμπειρία, διεθνείς και ευρωπαϊκές διασυνδέσεις, με κύρος, με γνώσεις, έντιμος, ειλικρινής, συναινετικός και αξιόπιστος μπορεί να τεθεί επικεφαλής της αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Αξίζει τη στήριξη της πλειονότητας της κυπριακής κοινωνίας που συμμερίζεται το όραμα για μία καλύτερη Κύπρο.

Για την Κύπρο που προσδοκούμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Μία πατρίδα ελεύθερη, μία κοινωνία ευημερούσα, ανοικτή και σύγχρονη.

Στις 5 Φεβρουαρίου, η κάθε ψήφος μετρά. Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη διεκδικούμε την αλλαγή που θέλουμε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα