Friday, March 29, 2024
HomeΕπιτελείαΕπιτελείο ΚολοκασίδηΕπιτελείο Κολοκασίδη: Προεκλογικό πυροτέχνημα Αβέρωφ Νεοφύτου το ότι ζήτησε τη διοργάνωση δημόσιων...

Επιτελείο Κολοκασίδη: Προεκλογικό πυροτέχνημα Αβέρωφ Νεοφύτου το ότι ζήτησε τη διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων

Ακόμα ένα “προεκλογικό πυροτέχνημα” του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου για την προεδρία, Αβέρωφ Νεοφύτου, χαρακτήρισε το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου για την προεδρία Γιώργου Κολοκασίδη το ότι ο κ. Νεοφύτου μια βδομάδα πριν τις εκλογές ζήτησε τη διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

«Πρόκειται για ακόμα ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του κ. Νεοφύτου, καθώς πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα», αναφέρει σε ανακοίνωση το εκλογικό επιτελείο Κολοκασίδη.

Προσθέτει ότι «ο κ. Κολοκασίδης έχει δηλώσει εδώ και μήνες ότι είναι έτοιμος να παρευρεθεί σε συζήτηση για τις προεδρικές οποιαδήποτε μέρα και οπουδήποτε, ακόμα και αν έπρεπε να ακυρώσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις» και πως «άλλοι κρύβονταν, όχι ο κ. Κολοκασίδης».  

Σύμφωνα με το εκλογικό επιτελείο του κ. Κολοκασίδη, «η πραγματικότητα είναι ότι οι τέσσερις υποψήφιοι της κομματοκρατίας έλαβαν και λαμβάνουν μεγαλύτερο χρόνο προβολής».

«Ιδιαίτερα για το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα, ο κ. Κολοκασίδης όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που δεν στηρίζονται από κόμματα, είναι σχεδόν… αόρατοι», προσθέτει.  

Αναφέρει επίσης ότι «το ΡΙΚ δεν το ελέγχει ούτε ο κ. Κολοκασίδης, ούτε οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι» και προσθέτει πως «το ελέγχει ένα διοικητικό συμβούλιο που διορίζεται από τα κόμματα» και «αυτοί αποφασίζουν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα