Thursday, March 28, 2024
HomeΕπικαιρότηταΗ Αδούλωτη Κερύνεια καλεί τους πολίτες εκ νέου να ψηφίσουν Γ. Κολοκασίδη

Η Αδούλωτη Κερύνεια καλεί τους πολίτες εκ νέου να ψηφίσουν Γ. Κολοκασίδη

Για «απόκρυψη» των πραγματικών θέσεων των υποψήφιων που στηρίζουν την Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία, κάνει λόγο το σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, καλώντας εκ νέου τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα Γιώργου Κολοκασίδη στις Προεδρικές.

«Οι επόμενες Προεδρικές εκλογές  πρέπει, για όλους τους ψηφοφόρους και ειδικά όσους διαφωνούν με τη λύση και την όλη διαχείριση του Κυπριακού, να αποτελέσουν την «τάφρο» για να κάνουμε ως ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι,  το ιστορικό «άλμα»  για ελευθερία και σωτηρία της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου, μεταξύ πολλών άλλων.

Έχουμε υποψήφιο και  ακούει στο όνομα Γιώργος Κολοκασίδης», προστίθεται. «Καθαρά ανεξάρτητος από ξένα συμφέροντα, υποβολείς ιδεών και λύσεων ξένων  και εχθρικών προς εμάς, έτοιμο μαζί με όλους εμάς, να σταθούμε αντιμέτωποι με την κατοχή και τα συνεπακόλουθά της – διαφθορά, σκάνδαλα, υπονόμευση αρχών και αξιών, κουλτούρας και πολιτισμού μας – να παλαίψουμε για την πραγματική απελευθέρωση και αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας που παραβιάστηκε στην Κύπρο το 1974 και συνεχίζει να παραβιάζεται σήμερα», αναφέρεται..

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα