Friday, April 26, 2024
HomeΕπικαιρότηταΚαρογιάν: Να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν - Ώρα συνενώσεων

Καρογιάν: Να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν – Ώρα συνενώσεων

Το εκλογικό του δικαίωμα στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης άσκησε ο Μάριος Καρογιάν. Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ ήταν ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 08.30.

«Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία, επιλέγει και αποφασίζει ο λαός..», είπε εισαγωγικά ο Μάριος Καρογιάν.

«Είναι η ώρα των αποφάσεων, ο λαός θα επιλέξει τον ηγέτη που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή και θα μας οδηγήσει να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους και τις προκλήσεις. Οι βεβαιότητες του χθες, δεν είναι βεβαιότητες του αύριο. Υπάρχουν πράγματα που δεν μάθαμε να αντιμετωπίζουμε…», είπε μεταξύ άλλων.

«Χρειάζονται συνενώσεις. Δεν αρκεί η γνώση του ενός ή των δυο, χρειάζεται η σοφία των πολλών. Αφήνοντας πίσω αυτά που μας χώρισαν και μας πλήγωσαν.. αύριο δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής πρέπει να είναι η πατρίδα και η κοινωνία..», είπε.

«Έχουμε υποχρέωση να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να ανοίγουμε δρόμους. Η προσέλευση των πολιτών ήταν πολύ σημαντικοί, λαοί που αγωνίζονται είναι λαοί που κερδίζουν», είπε ο κ.Καρογιάν μεταξύ άλλων κάνοντας τέλος έκκληση σε όλους να προσέλθουν στις κάλπες.
 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα