Monday, May 6, 2024
HomeΕπικαιρότηταΤο μήνυμα του Ανδρέα Θεμιστοκλέους στον Νίκο Αναστασιάδη

Το μήνυμα του Ανδρέα Θεμιστοκλέους στον Νίκο Αναστασιάδη

Γραπτό μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, απέστειλε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Δείτε αυτούσιο το μήνυμα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, θέλω να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός τού ανανέωσε την εντολή και του ανέθεσε τη μεγάλη ευθύνη να συνεχίσει να είναι ο ηγέτης του, ο ενσαρκωτής των οραμάτων του, ο αγωνιστής και διεκδικητής των δικαίων και δικαιωμάτων του και προπάντων ο εγγυητής της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ασφάλειάς του. Της πολιτικής, ηθικής, οικονομικής, πνευματικής και πολιτιστικής προκοπής κι ακμής του. Της κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης του. Της ατομικής και εθνικής του αξιοπρέπειας.

Επίσης, είμαι βέβαιος ότι τώρα που ο Νίκος Αναστασιάδης, απαλλαγμένος από τη μια από υποχρεώσεις σε άλλα κόμματα κι από την άλλη από το άγχος μιας νέας επανεκλογής, θα ξεδιπλώσει και θα εφαρμόσει τις μεγάλες πολιτικές και τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ακόμα, θέλω να εκφράσω τη βεβαιότητα και την ευχή ότι θα εργαστεί άοκνα για μια σωστή λύση του κυπριακού προβλήματος, που μετά από τις καθ’ όλα κατανοητές και σύντομες μεταβατικές περιόδους θα οδηγήσει την Κύπρο σε πραγματική επανένωση, σταθερότητα, ασφάλεια και ειρήνη, με όλους τους νόμιμους κατοίκους της να απολαμβάνουν σε συνθήκες ελευθερίας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλες τις ανθρώπινες ελευθερίες όπως ακριβώς απολαμβάνουν 500 και πλέον εκατομμύρια μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ξανά τα θερμότατα συγχαρητήριά μας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα