Wednesday, April 24, 2024
HomeΕπικαιρότηταΤσελεστίνα: Πυρά σε κόμματα, ΓΕ και ΥΠΑΝ-«Είναι ξεκάθαρο ότι με παρακολουθούν»

Τσελεστίνα: Πυρά σε κόμματα, ΓΕ και ΥΠΑΝ-«Είναι ξεκάθαρο ότι με παρακολουθούν»

Γραπτή δήλωση εξέδωσε η ανεξάρτητη υποψήφια για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Η κ. Ντε Πέτρο εξαπολύει πυρά κατά των κομμάτων, του Γενικού Εισαγγελέα και του Υπουργείου Παιδείας, ενώ κάνει λόγο για τα χρυσά διαβατήρια και το θέμα των παρακολουθήσεων σημειώνοντας πως της έχει δηλωθεί ξεκάθαρα ότι την παρακολουθούν.   

Αυτούσια η γραπτή δήλωσή της:

Είναι κολακευτικό να βλέπω 4 εισηγήσεις μου προς το ΕΛΑΜ, για το ΕΛΑΜ, να υλοποιούνται από το ΔΗΣΥ και να υποστηρίζονται από άλλα κόμματα.

Κύριοι, το να παρακολουθείτε προσωπικές τηλεφωνικές συνομιλίες, όπως πολλοί άνδρες παρακολουθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ γυναίκες, θα πω συνηθισμένο το βουνό απ’ τα χιόνια αλλά είναι ενοχλητικό κάθε φορά που μιλώ στο τηλέφωνο να ακούγονται θόρυβοι από τρίτους στο τηλέφωνο.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πήρατε μια επικοινωνιακή στρατηγική που επεξήγησα με σκοπό την προώθηση της γυναίκας με ένα τρόπο που να μην σκιάζει τον πρόεδρο του τότε κόμματός μου και το χρησιμοποιείτε για να ξεγελάσετε τον κόσμο, ενώ είχατε ήδη δηλώσει δημόσια στο κυρίως δελτίο ειδήσεων ότι δεν ξέρατε τι να κάνετε και γυρεύατε ανεξάρτητο με νέες ιδέες, την στιγμή που υπήρχε ήδη η ιδέα της Δ.Δ.Ο., πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι και εσείς οι ίδιοι απορρίπτετε την Δ.Δ.Ο.

Το χειρότερο είναι ότι βλέπω να εμπλέκονται και να στηρίζουν και άλλα μεγάλα κόμματα την συνέχιση του ίδιου ΔΗΣΥ, της ίδιας ιδέας με τους ίδιους καταστροφικούς μέχρι στιγμής τρόπους.

Αυτό σημαίνει ότι και πολλά αλλά κόμματα έχουν την φωλιά τους λερωμένη. Αυτό όλο είναι τροφή για σκέψη για όλο τον Κυπριακό λαό.

Ενώ ο κόσμος διχάζεται στα κόμματα σας, εσείς ενώνεστε από πάνω με την δύναμη του διαίρει και βασίλευε.

Τι κερδίζει ένα κόμμα όταν δεν βάζει σε δράση ένα σχέδιο για ανάπτυξη και εξάπλωση του ίδιου του κόμματος, με στόχο το καλό του κόσμου; (ρητορική ερώτηση προς τον κόσμο).

Γιατί κόμματα θέλουν και επιλέγουν να βολεύονται και να ξεχνιούνται στις θέσεις ενώ τα μέλη τους αγωνίζονται;

…Αγωνίζονται μόνοι τους!

Μήπως πληρώνονται από τα μεγάλα κόμματα για να μην κάνουν τίποτα; (πάλι ρητορική ερώτηση).

Διαβάστε επίσης: Τσελεστίνα Ντε Πέτρο: Αυτές είναι οι 69 «χρυσές» αποφάσεις διακυβέρνησης

Επικοινωνιακή στρατηγική για Προεδρικές 2023:

Σε σοβαρά ζητήματα με ουσία λόγω συγκέντρωσης, τείνουν να γίνονται απροσεξίες σε εμφανή λάθη…

Παρουσιάζοντας στον κόσμο 2 (2 ήταν η δική μου εισήγηση) άτομα από το ίδιο κόμμα, ο κόσμος δεν θα απορρίψει αμέσως το κόμμα αλλά θα συγκεντρωθεί στο ποιον από τους δυο να διαλέξει.

Στείροι από ιδέες, στείρες μάχες, στείρος εσωτερικός κόσμος. Πως νομίζετε ότι θα ηγηθείτε;

Πώς χρησιμοποιείτε αξίες για την προστασία της περιουσίας του λαού, την Κύπρο;

Ντροπή!

Προς Γενικό Εισαγγελέα:

Οι έρευνες ποτέ δεν βλάπτουν κανένα επομένως θα ήταν καλά να διατάξετε έρευνα για τις υποκλοπές, αν μη τι άλλο να καθαρίσει το όνομα της/των Κύπρου/Κυπρίων. Προσωπικά, μου έχει δηλωθεί ξεκάθαρα ότι με παρακολουθούν.              

Το Υπουργείου Παιδείας

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας περί τις αρχές Αυγούστου 2022 για να βάλει ψυχολόγους (υπό οποιονδήποτε τίτλο) σε όλα τα σχολεία της Κύπρου, με την δήθεν δικαιολογία ότι σχεδόν όλα τα παιδιά χρειάζονται ψυχολόγο,… Αποφάσεις στρέφονται ενάντιων των πολίτων και θα αντιμετωπιστεί ως εθνική απειλή αφού αφορά όλα τα Κυπριόπουλα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, έστω και αν αυτό αλλάξει.

Υπάρχουν γονείς και ΓΕΣΥ. Δεν είναι θέμα του Υπουργείου Παιδείας, εκτός αν θα διδάξετε ψυχολογία στα σχολεία. Πρώτος κριτής σε θέματα υγείας να είναι διευθυντές και δάσκαλοι, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα διαταραχής προσωπικότητας.

Μην υποδύεστε ψυχολόγους. Υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων.

Τα σχολεία δεν είναι θεραπευτικά, διαγνωστικά κέντρα και κέντρα υγείας.Το παιδάκι (αλλά και όποιο παιδάκι) που έχασε την χρονιά του λόγω απουσιών θα συνεχίσει κανονικά με την τάξη του λόγω εκμετάλλευσης θέσης ισχύος, με βάση την απουσία από το σχολείο που έχει παρατηρηθεί γενικά.

Η μητέρα είναι υπόχρεη να δικαιολογήσει, επομένως να παραδεχτεί υπό εξαναγκασμό, οποίες και όσες απουσίες της παρουσιάσει το σχολείο, εκτός αν φωτογραφίζει καθημερινά το παιδί της στην τάξη με ηλεκτρονικές ημερομηνίες πάνω να φαίνονται και μάρτυρες, αλλιώς πάει φυλακή.                                           

Αυτά όλα (και αλλά) αποδεικνύουν το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω επεξήγηση ή δήλωση περί αυτών.

Δεν θα ανεχτώ Ελληνοκύπριες γυναίκες και παιδιά να είναι προϊόν έννομης ως δικαιολογία και όχι αιτία εκμετάλλευσης οικονομικού συμφέροντος ή ψυχολογικής διοχέτευσης αρνητικής ενέργειας κανενός .  

Διαβάστε επίσης: Τσελεστίνα Ντε Πέτρο: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια των Προεδρικών

Χρυσά διαβατήρια

Χρυσάφιζαν ορισμένοι την στιγμή που ο κόσμος έχανε τις περιουσίες του στις τράπεζες το οποίο σημαίνει ότι οι περιουσίες τους ήταν για πώληση για ξεχρεώσει των τραπεζών αρά αυτά τα χρήματα ανήκουν σε εκείνους που κατά την περίοδο εκείνη έχασαν τις περιουσίες τους ή είχαν προς πώληση τις περιουσίες τους (ακίνητα) και μέσον αυτών ανήκουν και στις τράπεζες.

Δεν θέλετε μέχρι την εκλογή μου να μην έχει τακτοποιηθεί το θέμα όπως πρέπει.

Παρακολουθώ ποιος είναι συνεργάσιμος.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα