Saturday, May 11, 2024
HomeΕπικαιρότηταΦουλάρουν μηχανές τα επιτελεία – Πρόσωπα, σποτάκια και κινήσεις

Φουλάρουν μηχανές τα επιτελεία – Πρόσωπα, σποτάκια και κινήσεις

Διακοπές μπορεί να μην έκαναν όπως άλλες χρονιές οι υποψήφιοι για τις Προεδρικές εκλογές αλλά ο Σεπτέμβριος θα πρέπει να τους βρει συγκεντρωμένους και ανανεωμένους, αφού μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία. Μήνας των πρώτων debate για κάποιους, μήνας εξαγγελιών επίσημων προγραμμάτων για κάποιους άλλους.

Η προεκλογική μάχη όμως δεν είναι δουλειά του ενός και γι’ αυτό τα άτομα «πίσω απ’ τις κάμερες» θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο υποψήφιος. Η ποδοσφαιρική μεταγραφική περίοδος μπορεί να έληξε στις 31 Αυγούστου, η προεκλογική μεταγραφική περίοδος όμως φαίνεται πως πήρε παράταση.

Διαβάστε επίσης: Αβέρωφ: Οσάκις μπήκε ανάμεσα μας το σαράκι της εθνικής διχόνοιας κλάψαμε

Ως κίνηση ματ χαρακτηρίζουν πολλοί την απόφαση του Αβέρωφ να αναθέσει τον συντονισμό των επιτελείων στον Πέτρο Δημητρίου. Ο νυν υφυπουργός παρά τω Προέδρω θα αναλάβει τον συντονισμό των επιτελείων των «Φίλων και υποστηρικτών» του Αβέρωφ Νεοφύτου. Τα στελέχη του ΔΗΣΥ εντωμεταξύ «κτενίζουν» την Κύπρο και πραγματοποιούν συναντήσεις με κόσμο σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σε Αθήνα, Βρυξέλλες και Λονδίνο θα βρεθεί τον Σεπτέμβριο ο Νίκος Χριστοδουλίδης προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις. Εντός Σεπτεμβρίου επίσης θα ανακοινωθούν και οι προγραμματικές θέσεις του πρώην Υπουργού Εξωτερικών. Αυτό πάντως που προκάλεσε αίσθηση και έντονο σχολιασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι η ένταξη του δημοσιογράφου Ανδρέα Γιόρτσιου στο επιτελείο του Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε επίσης: Στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη ο Ανδρέας Γιόρτσιος

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιόρτσιου ότι συντάσσεται με την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, το φως της δημοσιότητας είδε απόσπασμα από σατιρικό σόου του δημοσιογράφου στο οποίο καυτηρίαζε τη στάση του Νίκου Χριστοδουλίδη ως υποψηφίου και ως τέως ΥΠΕΞ και μέλος της Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Με Νταλάρα, Κόφι Ανάν, Κότσιρα και Πασχαλίδη ο Ανδρέας Μαυρογιάννης καλεί τους ψηφοφόρους να τον εμπιστευτούν για την επόμενη πενταετία. Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης προβάλλει το διπλωματικό του έργο, τις επαφές του με καλλιτέχνες και εξέχουσες προσωπικότητες.

Διαβάστε επίσης: Μαυρογιάννης: Χρειάζεται ενεργειακός σχεδιασμός για κλίμα

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα