Wednesday, May 8, 2024
HomeΕπικαιρότηταΗ «κομπίνα» του ΔΗΣΥ που βλέπει η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «κομπίνα» του ΔΗΣΥ που βλέπει η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους.. πολιτικούς της αντιπάλους αλλά και για το πώς βλέπει τις Προεδρικές μίλησε η μοναδική μέχρι στιγμής, γυναίκα υποψήφια των Προεδρικών εκλογών του 2023. 

Η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο ερωτηθείσα αν θεωρεί κάποιον από τους υποψήφιους ως τον βασικό πολιτικό αντίπαλο της είπε ότι «Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι έρχονται και οι τρεις από το ΔΗΣΥ, εγώ αυτό το βλέπω σαν κομπίνα από την μεριά του ΔΗΣΥ. Όποιος και να βγει τα ίδια πράγματα θα έχουμε και αυτή τη φορά χειρότερα».

Μετέπειτα αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις είπε «δεν θα βασιστώ στις δημοσκοπήσεις θα περιμένω να δω το πραγματικό αποτέλεσμα».

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Κύπρου σύμφωνα με την κα Ντε Πέτρο είναι το bullying στα σχολεία. Για το κατά πόσο έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία για τέτοια ζητήματα, η κ.Ντε Πέτρο απάντησε αρνητικά. «Όταν ο αστυνομικός βγαίνει στη τηλεόραση και λέει αν δεν μου δώσεις αυξήσεις δεν θα πάω στον ποδοσφαιρικό αγώνα τι εμπιστοσύνη να έχω. Και να βλέπω τον Αβέρωφ να στέκεται δίπλα του στη τηλεόραση να τον υποστηρίζει». 

Δείτε επίσηςΔημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: Η πτώση, η στασιμότητα και το 5% κρυφής ψήφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε τα εξής, «Όταν μια χώρα σε υποστηρίζει και σου δίνει προστασία πρέπει και εσύ να την υποστηρίζεις, δεν μπορείς μόνο να εισπράττεις.  Μπορώ να δίνω την στήριξη μου και στην Ουκρανία αλλά όχι να κλείνω την πόρτα στη Ρωσία».

Συμπλήρωσε ότι «θα πρέπει να τα βρούμε με την Τουρκία για να ενωθεί το νησάκι μας».

«Καθημερινά μου στέλνουν και καινούργια άπλα άτομα που δεν τα γνωρίζω ότι με στηρίζουν και ότι είναι μαζί μου, το βλέπω θετικά» ανέφερε κλείνοντας η κα Ντε Πέτρο.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα