Sunday, May 5, 2024
HomeΕπικαιρότηταΚολοκασίδης για υπόθεση Θανάση - «Οργή και δυσπιστία»

Κολοκασίδης για υπόθεση Θανάση – «Οργή και δυσπιστία»

Δήλωση εξέδωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία, Γιώργος Κολοκασίδης, αναφέροντας πως νιώθει οργή και δυσπιστία για τη δολοφονία του Θανάση Νικολάου.

Αυτούσια η δήλωσή του

Η υπόθεση της δολοφονίας του τότε (2005) 26χρονου Θανάση Νικολάου και οι εγκληματικοί χειρισμοί της ίδιας της πολιτείας επιβεβαιώνουν τη δυσπιστία όλων απέναντι στη Νομική Υπηρεσία. Το επιβεβαιώνει και η στάση του Γενικού Εισαγγελέα απέναντι σε μια οικογένεια, σε μια μάνα που αν δεν επεδείκνυε περίσσια επιμονή, η αλήθεια δεν θα έβγαινε στο φως.

Η απόκρυψη του συνόλου του πορίσματος από την οικογένεια του θύματος είναι απαράδεκτη και, μαζί με την απομάκρυνση του ποινικού ανακριτή Σάββα Μάτσα από τις έρευνες, γεννά πολλά ερωτήματα για τη διάθεση της Νομικής Υπηρεσίας να λάβει απαντήσεις. Και η στάση αυτή δικαιολογεί απόλυτα την οργή της μητέρας του Θανάση Νικολάου, κυρίας Ανδριάνας, η οποία πια δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Γιατί είχαν εναντιωθεί οι αρχές στην οποιαδήποτε προσπάθεια της οικογένειας για διερεύνηση της υπόθεσης; Για ποιον λόγο ο Γενικός Εισαγγελέας δεν παραδίδει το σύνολο του πορίσματος στην οικογένεια, που αν δεν έκανε τις δικές της έρευνες, ο θάνατος του Θανάση θα θεωρείτο ακόμα «αυτοκτονία»; Για ποιο λόγο απομακρύνθηκε ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσας από τις έρευνες;

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα