Wednesday, May 15, 2024
HomeΕπικαιρότηταΗ απάντηση Χριστοδουλίδη για τους ψεύτικους λογαριασμούς και μηνύματα

Η απάντηση Χριστοδουλίδη για τους ψεύτικους λογαριασμούς και μηνύματα

Για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με ψεύτικους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα μηνύματα που πρώην συνεργάτης του έλεγε ότι αντάλλαζε μαζί του, ερωτήθηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας το βράδυ της Τετάρτης στο ΡΙΚ.


Κληθείς να σχολιάσει εάν ευσταθούν όλα αυτά, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως έχει πολλούς ικανούς συνεργάτες τους οποίους βλέπει καθημερινά, σημειώνοντας πως δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να εμφανιστούν γιατί είναι θέματα εκφοβισμών και εκβιασμών.

Κάποιοι, τόνισε, θεωρούν ότι σκοράρουν πολιτικά με αυτό το θέμα, αλλά δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που υπάρχουν γενικότερα στην κυπριακή κοινωνία.
«Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτό τον δρόμο. Εγώ δεν θα σχολιάσω καμία ιδιωτική επικοινωνία κανενός πολίτη», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει το ζήτημα, αναφέροντάς χαρακτηριστικά «αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθούμε να πάρουμε τη συζήτηση σε άλλα θέματα όταν δεν θέλουμε να συζητούνται οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, οι παρακολουθήσεις και προτάσεις αντισυνταγματικές».

Εγώ την επόμενη των εκλογών, αν ο λαός με τιμήσει με την ψήφο του, θα τείνω χέρι συνεργασίας σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να δουλέψουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της χώρας μας, πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε πως ό,τι είχε να πει το είπε και πως δεν θα υποβαθμίσει άλλο τον πολιτικό λόγο γιατί κάποιοι θεωρούν ότι σκοράρουν προεκλογικά, σημειώνοντας πως μπορεί να πει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν το επιθυμεί.

Κληθείς να σχολιάσει το ίδιο θέμα, ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε πως το δικό του πολιτικό ήθος δεν του επιτρέπει να εμπλακεί σε τέτοιου είδους φαινόμενα, σημειώνοντας πως δεν θα ήθελε να πέφτει τόσο χαμηλά το πολιτικό επίπεδο.

Η αλήθεια, τόνισε, είναι ότι θα ήθελα αν όντως αυτά τα πράγματα ευσταθούν, να μπορούσα να ακούσω μια «συγνώμη».

Για το ίδιο θέμα ο κ. Νεοφύτου ανέφερε «ξέρετε ποιος είμαι, ό,τι έχω να πω το λέω ευθέως. Δεν χρησιμοποιώ άλλους για να χτυπούν πολιτικούς μου αντιπάλους ή να αποσυσπειρώνουν κόμματα».

Την ίδια ώρα τόνισε πως πρέπει να κρατούμε το πολιτικό επίπεδο και εάν κάποιοι κάναμε λάθος, το mea culpa δεν βλάπτει.
 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα