Tuesday, April 30, 2024
HomeΕπικαιρότηταΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη για μεταναστευτικό- «Συνοψίζει όσα υλοποιεί η Κυβέρνηση»

ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη για μεταναστευτικό- «Συνοψίζει όσα υλοποιεί η Κυβέρνηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ για τις θέσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη στο μεταναστευτικό.

Ο ΔΗΣΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όσα ο παρουσίασε σήμερα για το μεταναστευτικό αποτελούν επικεφαλίδες που απλώς συνοψίζουν τα όσα η κυβέρνηση Αναστασιάδη ήδη υλοποιεί.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Τα όσα ο κ. Χριστοδουλίδης παρουσίασε σήμερα για το μεταναστευτικό αποτελούν επικεφαλίδες που απλώς συνοψίζουν τα όσα η κυβέρνηση Αναστασιάδη ήδη υλοποιεί.

Συγκεκριμένα, η επιτάχυνση της εξέτασης αιτήσεων ασύλου, η ενίσχυση της φύλαξης σημείων διέλευσης, η καταπολέμηση της εκμετάλλευσης και ο εξορθολογισμός  των επιδοματικών πολιτικών και όσα άλλα παρουσιάζει σήμερα ο κ. Χριστοδουλίδης έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή μέσα από πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση στην οποία και ο ίδιος υπηρέτησε.

Το να εισηγείται όμως ο τέως υπουργός Εξωτερικών σύναψη συμφωνιών με τρίτα κράτη, που αποτελούσε δική του ευθύνη, πραγματικά προκαλεί έκπληξη.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες γνωρίζουν ότι ούτε το μεταναστευτικό ούτε και κανένα άλλο ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία μας, μπορεί να αντιμετωπιστεί με επικεφαλίδες και γενικότητες, αλλά μέσα από συγκεκριμένες και συγκροτημένες πολιτικές.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα