Saturday, April 27, 2024
HomeΕπικαιρότηταΚασουλίδης: Αλαζονεία Χριστοδουλίδη για Τιτίνα και αμερικανικό εμπάργκο

Κασουλίδης: Αλαζονεία Χριστοδουλίδη για Τιτίνα και αμερικανικό εμπάργκο

Στην εκπομπή Προκλήσεις μίλησε ο Υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ.Κασουλίδης τοποθετήθηκε για θέματα επικαιρότητας, όπως τα ελληνοτουρκικά, η άρση του αμερικανικού εμπάργκο όπλων, καθώς και για τις κινήσεις του ψευδοκράτους.

Αναφορά έγινε και στον τέως Υπουργό Εξωτερικών και νυν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Μιλώντας για την άρση του αμερικανικού εμπάργκο ο κ.Κασουλίδης είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ.Χριστοδουλίδης «προσπάθησε να οικειοποιηθεί την άρση του εμπάργκο».

Διαβάστε επίσης: Κασουλίδης: Έχουμε πληροφορίες για άνοιγμα περιοχής στον Αγ.Μέμνονα

Ανέφερε ότι είναι αυτά τα πράγματα είναι «απαράδεκτα να λέγονται ενώπιον του κυπριακού λαού και μαρτυρούν αλαζονεία». Αλαζονεία όπως είπε παρατηρείται από πλευράς Χριστοδουλίδη και στην υπόθεση Τιτίνας.

«Ο κύριος Χριστοδουλίδης είπε ότι επί δικής του υπουργίας δεν έκλεισε η υπόθεση Τιτίνας. Μας παρέδωσε υπόθεση Λοϊζίδου να κρέμεται από μια κλωστή… έκανα τηλέφωνα σε υπουργούς έγιναν πολλά παρασκήνια αλλά χάσαμε. Με την ίδια λογική αν ήμουν και εγώ αλαζόνας, θα έλεγα ότι δεν ήμουν εγώ Υπουργός όταν άνοιξε το Βαρώσι.

Θα ήταν δίκαιο και σωστό να πω ότι φταίει ο κ.Χριστοδουλίδης διότι όταν ήταν Υπουργός άνοιξε το Βαρώσι; Κατ’ αντιστοιχία δεν μπορεί να λέει ότι δεν ήμουν εγώ Υπουργός όταν χάσαμε την υπόθεση της Τιτίνας Λοϊζίδου», είπε μεταξύ άλλων για το θέμα ο κ.Κασουλίδης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα