Saturday, May 4, 2024
HomeΕπικαιρότηταΑβέρωφ για Έμπα: Ο Μακάριος δεν έκανε εκδήλωση έξω από τα γραφεία...

Αβέρωφ για Έμπα: Ο Μακάριος δεν έκανε εκδήλωση έξω από τα γραφεία του Ευδόκα

Τα όσα γράφτηκαν για την επίσκεψη του Νίκου Χριστοδουλίδη στο οίκημα του ΔΗΣΥ Έμπας σχολίασε στο Μεσημέρι και Κάτι, ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «έβλεπα δημοσιεύματα και σχόλια ότι κατέβηκε η ταμπέλα. Η ταμπέλα ποτέ δεν κατέβηκε και ποτέ δεν θα κατέβει. Ο ΔΗΣΥ δεν κατεβάζει ταμπέλες. Ο ΔΗΣΥ αναρτά και η ιδεολογία και θέσεις και απόψεις».

Διαβάστε επίσης: ΔΗΣΥ Πάφου: Καταδικάζει την εμφάνιση Χριστοδουλίδη στο οίκημα του

Συμπλήρωσε ότι «μιλάμε για νέο ήθος, εμείς δεν θα το ακολουθήσουμε. Είναι από το 1960 που γίνονται δημοκρατικές διαδικασίες. Ποτέ δεν πήγε ο Μακάριος να κάνει εκδήλωση έξω από τα γραφεία του Ευδόκα. Ούτε ο Ευδόκας έξω από τα επιτελεία του Μακαρίου. Ούτε ποτέ Συναγερμικός υποψήφιος έξω από Λαϊκές Οργανώσεις. Μένω ως εδώ».

Σε παρατήρηση ότι ο Χριστοδουλίδης δηλώνει Συναγερμικός, απάντησε ότι «έχουμε τρεις βασικούς υποψηφίους. Ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Ο ανεξάρτητος, με δική του επιλογή να είναι ανεξάρτητος, με δική του επιλογή να είναι απέναντι από το κόμμα του και ήταν και ο λόγος που ο Νικόλας Παπαδόπουλος τεκμηρίωσε γιατί τον στηρίζει. Γιατί υπέβαλε απέναντι από τον ΔΗΣΥ και τον Αβέρωφ και γι αυτό είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τον στηρίζουμε. Άρα είναι υποψήφιος του Νικόλα, του Σιζόπουλου, της Θεοχάρους. Δεν έχω τίποτα με τα πρόσωπα του κέντρου. Των δυνάμεων που μεταξύ τους δεν μιλιούνται αλλά αυτή η Βαβέλ της πολιτικής ασυνεννοησίας- με πολιτικό τρόπο τοποθετούμαι – και με μηχανισμό επίλυσης διαφορών θα κυβερνήσουν τη χώρα. Ένα από τα προβλήματα αυτού του τόπου είναι ότι μάθαμε τον λαό μας, από την πολιτική ηγεσία μέχρι τον τελευταίο, να πατούν σε δύο βάρκες, να το παίζουν διπλοπόρτι και τριπλοπόρτι κατά την κυπριακή. Γίνεται κάποιος να είναι και Συναγερμικός και ανεξάρτητος και υποψήφιος αυτών που βρίζαν τον ΔΗΣΥ και την Κυβέρνηση; Άρα ο ΔΗΣΥ έχει ένα υποψήφιο, αυτές τις εκλογές , όσο δύσκολες και να είναι, θα τις κερδίσουμε γιατί στα δύσκολα είναι που δοκιμαστήκαμε από την ίδρυση αυτής της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα