Saturday, July 27, 2024
HomeΕπικαιρότηταΑριστοτέλους: Δεν μπορεί αριστερός ψηφοφόρος να δώσει ψήφο σε Μαυρογιάννη

Αριστοτέλους: Δεν μπορεί αριστερός ψηφοφόρος να δώσει ψήφο σε Μαυρογιάννη

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αριστοτέλους. Ο νεαρός υποψήφιος μίλησε για τις προεδρικές εκλογές αλλά και για το ΑΚΕΛ.

Αρχικά ανέφερε ότι η προσωπική επαφή είναι πολύ σημαντική. «Για να μπορέσει να δημιουργηθεί αυτή η προοπτική του άλλου δρόμου ανάπτυξης θα πρέπει η δουλειά μας να γίνεται σε προσωπικό επίπεδο. Σίγουρα το κάνουν όλοι, όμως τους βοηθούν και τα κανάλια του συστήματος και δεν είμαι επικριτικός προς όλα τα κανάλια άλλωστε μας έχουν δώσει βήμα σχεδόν όλα. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν έχουμε καλεστεί στις τηλεμαχίες για να γίνει ζύμωση και να αποφασίσει στο τέλος ο κυπριακός λαός ποια θα είναι η επιλογή του».

Μετέπειτα ανέφερε ότι «έχουμε αποταθεί σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό και σίγουρα στον ευρύτερο κόσμο της αριστεράς. Θα ήταν ατόπημα να έλεγα ότι δεν αποταθήκαμε στον χώρο των ψηφοφόρων του κόμματος της κοινοβουλευτικής αριστεράς».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν μπορεί να βάζει κόκκινες γραμμές το Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) για να μην υποστηρίξει άλλον υποψήφιο σχετικά με τις θέσεις του στο ΝΑΤΟ και της ιδιωτικοποίησεις και να μην βάζει κόκκινη γραμμή στον κύριο Μαυρογιάννη ο οποίος μιλά για περισσότερη ευρωπαϊκή ενοποίηση.  Δεν μπορεί ένας αριστερός ψηφοφόρος να δώσει την ψήφο του σε αυτόν τον υποψήφιο».

Τέλος ο κ.Αριστοτέλους ανέφερε ότι επαγγελματικά εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα αλλά έχει τελειώσει πολιτικές επιστήμες με κατεύθυνση την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με μεταπτυχιακό στο πολιτικό marketing και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στη διπλωματία και της διεθνής σχέσεις στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την παρέμβασή του. 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα