Thursday, April 25, 2024
HomeΕπιτελείαΣυναντήσεις Δημητριάδη με Δήμαρχο Λεμεσού και Δήμαρχο Γερμασόγειας

Συναντήσεις Δημητριάδη με Δήμαρχο Λεμεσού και Δήμαρχο Γερμασόγειας

Χωριστές συναντήσεις είχε χθες Δευτέρα ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαϊδη και τον Δήμαρχο Γερμασόγειας Κυριάκο Ξυδιά, κατά τις οποίες ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τους δύο Δήμους και παρουσίασε τις δικές του θέσεις για το περιβάλλον.

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεμεσού πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα στο Δημαρχείο, και διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Αχιλλέας Δημητριάδης ενημέρωσε τον κ. Νικολαϊδη για τις θέσεις του για το περιβάλλον, την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, τις οποίες ανέπτυξε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας σε Διάσκεψη Τύπου στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης με θέμα «Κύπρος – Μία και Πράσινη».

Κατά τη συνάντηση Δημητριάδης και Νικολαϊδης συζήτησαν επίσης και τα έργα που γίνονται στον παιδότοπο στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λεμεσού ενημέρωσε για τα έργα που γίνονται στην πόλη για να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο στρατηγικό σχέδιο «Ο.Λ.Α.» που αφορά τους σχεδιασμούς ανάπτυξης μέχρι το 2027.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Δημητριάδης είχε συνάντηση σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα με τον Δήμαρχο Γερμασόγειας κ. Ξυδιά, στο Δημαρχείο, ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης, με τη σειρά του, ενημέρωσε τον κ. Ξυδιά για τις θέσεις του για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και το όραμά του για μία και πράσινη Κύπρο. Ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε για τα φλέγοντα θέματα του Δήμου Γερμασόγειας.

Ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος συνοδευόταν κατά τις συναντήσεις από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Επιτελείου του Χριστόφορο Τριανταφύλλου και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Μιχαλάκη Ραφαήλ, ευχαρίστησε και τους δύο Δημάρχους για τις συναντήσεις και τη χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα