Saturday, April 20, 2024
HomeΕπικαιρότηταΜαυρογιάννης: Οι περιουσίες δεν είναι εμπόρευμα ξεπουλήματος

Μαυρογιάννης: Οι περιουσίες δεν είναι εμπόρευμα ξεπουλήματος

Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο να βλέπουμε σήμερα περιουσίες συμπολιτών μας να διαφημίζονται ως εμπόρευμα για ξεπούλημα στο ξενόφερτο έθιμο του «Black Friday».

Είναι άκρως προκλητικό για τους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται κατά τη δίνη της οικονομικής κρίσης του 2013 και που ακόμα πιθανόν να διαβιούν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τα προσχήματα και ο σεβασμός, αν μη τι άλλο, στα όσα έχουν αντιμετωπίσει οι πολίτες αυτά τα δέκα χρόνια από μια κυβέρνηση που ελάχιστα έπραξε για να τους στηρίξει ως όφειλε, θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να αφήσει πίσω της φεύγοντας από την εξουσία.

Οι περιουσίες είναι ο κόπος, ο μόχθος και η ιστορία του λαού μας σε αυτό τον τόπο και όχι ένα εμπόρευμα στο βωμό του κέρδους.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, με συγκεκριμένες προτάσεις δίνει απαντήσεις στους φόβους και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας. Για προστασία της πρώτης κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης. Για αντιμετώπιση του προβλήματος με ανάληψη συντονιστικού ρόλου από το κράτος. Με μηχανισμό προστασίας δανειοληπτών. Με απρόσκοπτη πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, η χώρα γυρίζει σελίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα