Friday, April 19, 2024
HomeΕπικαιρότηταΟ Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν πρόσφατα φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του ΤΕΠΑΚ, Cut Radio και απάντησε στις ερωτήσεις φοιτητών του Πανεπιστημίου, καθώς και του δημοσιογράφου Γιώργου Μιχαήλ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης δέχθηκε ερωτήσεις μεταξύ άλλων για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, το στεγαστικό, την ακρίβεια, το μεταναστευτικό, το Κυπριακό, την οικονομία και την αγορά εργασίας.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός φοιτητριών και φοιτητών ενδιαφέρονται για τα κοινά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε προτάσεις του προγράμματος διακυβέρνησής του για την Εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, προστίθεται, αναφέρθηκε στην εφαρμογή του θεσμού του επαγγελματικού προσανατολισμού από την Στ’ Δημοτικού με στόχο τη σωστή και στοχευμένη επιλογή κατεύθυνσης των μαθητών στη βάση των ικανοτήτων τους, στην εφαρμογή του θεσμού του Τεχνικού Γυμνασίου στο πρότυπο του Αθλητικού και Μουσικού Γυμνασίου, στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την οικονομία μέσω της εμπλοκής όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας με στόχο την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων του αύριο.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα