Friday, March 29, 2024
HomeΕπιτελείαΕπιτελείο ΔημητριάδηΟ Α. Δημητριάδης απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Ο Α. Δημητριάδης απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Σε «ανάκριση» από τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ υποβλήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος χθες Παρασκευή στο στούντιο του CUT Radio, και σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ ανέπτυξε τις θέσεις του στους φοιτητές σε μια εκπομπή που διήρκεσε πέραν του προβλεπόμενου χρόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι ερωτήσεις αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την ισότιμη μεταχείριση των γυναικών, τον αθλητισμό και την κάρτα φιλάθλου, τη βία που υπάρχει εντός και εκτός των γηπέδων, τη διαφθορά σε πολλά επίπεδα και πώς επηρεάζει τους νέους καθώς και το Κυπριακό, προστίθεται.

Το στεγαστικό, ιδιαίτερα στη Λεμεσό αλλά και αλλού, η ακρίβεια και η κατάσταση της οικονομίας και το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις προεδρικές εκλογές ήταν επίσης θέματα που συζητήθηκαν ενώ ο κ. Δημητριάδης κλήθηκε ακόμα να τοποθετηθεί στην εκπροσώπηση των νέων και τη συμμετοχή τους στα κοινά, ενώ ερωτήσεις αφορούσαν και τη φυγή των νέων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο. 

Ο κ. Δημητριάδης χαρακτήρισε το ΤΕΠΑΚ «κοιτίδα δημιουργίας» και αναφέρθηκε τέλος στην ανάγκη να δώσουμε πρόσβαση στους νέους και να υπάρξουν δράσεις που θα τους ενθαρρύνουν να συμμετέχουν στα κοινά, ενώ παράλληλα τους κάλεσε να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν «όχι εμένα» – όπως ανέφερε – αλλά όποιον υποψήφιο κρίνουν καταλληλότερο.  

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα