Thursday, May 2, 2024
HomeΕπικαιρότηταΠρωτομηνιά με Αβέρωφ, Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη στη δεύτερη διακαναλική

Πρωτομηνιά με Αβέρωφ, Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη στη δεύτερη διακαναλική

Δεύτερο διακαναλικό debate απόψε και οι τρεις βασικοί υποψήφιοι καλούνται να διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους σε μια τηλεοπτική συζήτηση η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά και ταυτόχρονα από όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης θα ανακριθούν από τους Πέτρα Αργυρού για το ΣΙΓΜΑ, Σωτήρη Παρούτη για το OMEGA, Κυριάκο Πομηλορίδη για τον ΑΝΤ1 και Αιμιλία Κενεβέζου για τον ALPHA Κύπρου. Ρόλο οικοδεσπότη στις εγκαταστάσεις του OMEGA θα έχει απόψε ο ALPHA Κύπρου και η Αιμιλία Κενεβέζου. Το αποψινό debate θα αρχίσει στις 21.15.

Οι βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα τύχουν «υποδοχής» από τους κατόχους αξιογράφων οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν στον εξωτερικό χώρο του καναλιού.Ενήμερη για τη διαμαρτυρία είναι και η Αστυνομία, η οποία θα έχει παρουσία στον χώρο.

Θέματα επικαιρότητας αναμένεται ότι θα απασχολήσουν τη συζήτηση/αντιπαράθεση των τριών οι οποίοι θα κληθούν να ξεδιπλώσουν πολιτικές και οράματα την ώρα που η κλεψύδρα των Προεδρικών αρχίζει σιγά σιγά να αδειάζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη διακαναλική συνάντηση των τριών θα είναι 10 μέρες μετά την Πρωτοχρονιά.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα