Saturday, April 20, 2024
HomeΕπικαιρότηταΣτο ντιμπέιτ αξιόγραφοι,κουρεμένοι και κυνηγοί: «Δεν ισχύει το this is Sparta»

Στο ντιμπέιτ αξιόγραφοι,κουρεμένοι και κυνηγοί: «Δεν ισχύει το this is Sparta»

Έξω από το κανάλι, όπου θα διεξάγεται η διακαναλική των τριών βασικών υποψηφίων, αναμένεται να βρεθούν μέλη του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Omega, την ερχόμενη Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 08:00 μ.μ., κατά τη διάρκεια του δεύτερου μεγάλου διακαναλικού debate, με σκοπό να στείλουν ένα «ηχηρό μήνυμα» προς τον επόμενο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Σταύρο Γιαλλουρίδη, «για να είμαστε εδώ μετά από 11 χρόνια, σημαίνει υπάρχει ελπίδα. Πάντα 300 φύλαγαν τις Θερμοπύλες. Για μας δεν ισχύει το «this is Sparta», αλλά το «this is Cyprus». Το λέμε και ντρεπόμαστε για την κατάντια της χώρας μας. Γι αυτό εμείς οι «300» πρέπει να είμαστε στους δρόμου, ελπίζοντας οι δύο, οι τρεις να γίνουν χίλιοι δεκατρείς. Προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο, τα μέλη του Συνδέσμου, τα μέλη του κουρεμένων καταθετών, τα μέλη των κυνηγών. Πρέπει εμείς οι πολίτες να ενώσουμε φωνές και δυνάμεις, να εποπτεύσουμε ένα σύστημα στο οποίο βασιλεύει η διαφθορά και η σήψη».

Σημείωσε ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι θα πρέπει να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και όχι με τα «θα».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα