Wednesday, May 8, 2024
HomeΆλλα ΘέματαΒρήκε νέα «δουλειά» ο πρόεδρος Αναστασιάδης: «Που να τελειώσω…» (vid)

Βρήκε νέα «δουλειά» ο πρόεδρος Αναστασιάδης: «Που να τελειώσω…» (vid)

Πήρε μυστρί και κατέθεσε θεμέλιους λίθους σε δύο έργα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στην κτιστική.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (20/12) κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο του μεγαλύτερου έργου στην ιστορία της Μαρωνιτικής κοινότητας της Κύπρου στην Πάνω Δευτερά (δρόμος προς Αγίους Τριμυθιάς). Ο λόγος για το Maronite Sporting Centre, το οποίο οραματίστηκε ο νυν Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή Γιαννάκης Μούσας, ως το έργο που «θα δώσει φτερά» στην μαρωνιτική νεολαία, με απώτερο στόχο την επιβίωση της ιστορικής αυτής κοινότητας μέσα στον χρόνο.

Την επόμενη ημέρα, «σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για την Α’ Φάση Ανέγερσης του καινούριου Κέντρου Ψυχικής Υγείας πλησίον του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, αναφέροντας ότι ««είναι με ιδιαίτερη χαρά που καταθέτουμε τον θεμέλιο λίθο ενός ακόμη έργου που προστίθεται στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την προαγωγή του ευαίσθητου τομέα της υγείας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλού, ποιοτικού και αποδοτικού επιπέδου ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Μάλιστα, απαντώντας σε πείραγμα ότι «είναι η δουλειά του», απάντησε αστειευόμενος «που να τελειώσω που την πρώτη και ύστερα».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα