Saturday, July 27, 2024
HomeΕπικαιρότηταΗ προεκλογική δραστηριότητα για τις Προεδρικές

Η προεκλογική δραστηριότητα για τις Προεδρικές

Επισκέψεις του Ανδρέα Μαυρογιάννη, τοποθετήση του Γιώργου Κολοκασίδη για την ΑΟΖ και την τουρκική προκλητκότητα, περιλαμβάνονται στις δραστηριότητες των υποψηφίων Προέδρων την 28η Δεκεμβρίου.

Επίσκεψη στη Δημοτική Λαϊκή Αγορά Πολεμιδιών, πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Διαβάστε ακόμη: Προεδρικές: 10.558 νέοι ψηφοφόροι–Πού θα λειτουργήσουν κέντρα στο εξωτερικό

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε ότι «δώσαμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις προς τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς, πως για εμάς η αγροτική πολιτική είναι πάρα πολύ σημαντική», προσθέτοντας πως, «θα πράξουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για να μπορέσει η ύπαιθρος μας και γενικά ο αγροτικός τομέας να αναπτυχθεί».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης σε γραπτή δήλωση του αναφέρει ότι «η αισχρή απαίτηση της Τουρκίας για «μερίδιο» από το κοίτασμα στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ δεν μας εκπλήσσει αλλά δεν παύει να είναι απαράδεκτη, όπως απαράδεκτοι είναι και οι ψίθυροι για το «δικαίωμα» του κατοχικού καθεστώτος να έχει λόγο στα ενεργειακά της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσα σε συνθήκες εισβολής και κατοχής».

Σημειώνει ότι «η Κύπρος έχει κάθε δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο ακόμα και πριν τη λύση του Κυπριακού και όσοι συζητούν για «περιουσιακά στοιχεία» των Τουρκοκυπρίων, βάζουν βούτυρο στο ψωμί της κατοχικής Τουρκίας να ζητά και τα ρέστα». 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα