Sunday, May 5, 2024
HomeΕπικαιρότηταΜαυρογιάννης Vs Αχιλλέας:«Λέτε κουβέντες του αέρα - Ατε σιόρ παρέτα με» (VID)

Μαυρογιάννης Vs Αχιλλέας:«Λέτε κουβέντες του αέρα – Ατε σιόρ παρέτα με» (VID)

Μια από τις στιγμές κορύφωσης της έντασης στην χθεσινή διακαναλική τηλεμαχία είχε πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τον Αχιλλέα Δημητριάδη.

Αφορμή ήταν η τοποθέτηση αρχικά του κ. Δημητριάδη ότι ο κ. Μαυρογιάννης είναι το ίδιο αναξιόπιστος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Νίκο Χριστοδουλίδη και είναι συνεχιστής της πολιτικής Αναστασιάδη.

«Έχω περισσότερη αξιοπιστία από εσάς», ήταν η αντίδραση Μαυρογιάννη με τον κ. Δημητριάδη να απαντά «Να μάθετε να ακούτε κα αν δεν σας άρεσε να αλλάξετε παιχνίδι. Εδώ έχει κανόνες. Αν δεν σας αρέσει να φύγετε […] Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί όταν ο Πρόεδρος έκανε τις ιδεοθύελλες για 2 κράτη. Πέντε χρόνια διαπραγματευτής χωρίς διαπραγμάτευση  ήταν εκεί. Και το πλαίσιο Γκουτέρες είναι ένα, αυτό στις 30 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και κάποιος τα ετοίμασε»

Ο κ. Μαυρογιάννης πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας «Λέτε κουβέντες του αέρα και δεν έχετε καμία αξιοπιστία. Πέστε μας εσείς τι θέση πήρατε για τις ιδεοθύελλες των δυο κρατών όταν εγώ πήρα θέση. Εγώ έθιξα πρώτος το θέμα του Βαρωσιού. Μην μου λέτε εμένα κουβέντες. Δεν είναι εγώ που πηγαίνω στην Επιτροπή Περιουσιών για να έχω προσωπικό συμφέρον. Να προσέχετε όταν μου μιλάτε»

«Τον μισθό σας τον πιάνατε  5 χρόνια και δεν κάνατε διαπραγμάτευση  και θα μου πείτε για την Τιτίνα Λοϊζίδου; Άτε σιόρ  παρετάτε με», ήταν η απάντηση του κ. Δημητριάδη.

«Είναι εύκολοι οι λαϊκισμοί κ. Δημητριάδη ιδιαίτερα όταν προέρχονται από ανθρώπους όπως εσας. Σας ξέρουμε μην προσπαθείτε να μας πείτε διάφορα πράγματα, μην μας προκαλείτε. Είστε γνωστός. Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα