Sunday, May 5, 2024
HomeΕπικαιρότηταΆντρος σε Αχιλλέα: «Τον προκαλώ…επικεντρώνει την επίθεσή του στον Μαυρογιάννη»

Άντρος σε Αχιλλέα: «Τον προκαλώ…επικεντρώνει την επίθεσή του στον Μαυρογιάννη»

Άρθρο υπό τον τίτλο «Για τον Αχιλλέα Δημητριάδη» απέστειλε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ο τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού. Το εν λόγω άρθρο φιλοξενήθηκε στα Μέσα και ουσιαστικά πραγματεύεται τη σχέση των δυο ανδρών (σ.σ Άντρου και Αχιλλέα) και την άποψη που σχημάτισε ο τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ για τον υποψήφιο και νομικό Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ο Άντρος Κυπριανού αναφέρει πως ο Αχιλλέας Δημητριάδης με τη στάση που υιοθέτησε τις τελευταίες μέρες εξυπηρετεί κατά τα λεγόμενά του τον Αβέρωφ Νεοφύτου. «Με ενόχλησε η επίθεση του, χρησιμοποιώντας ψέματα, εναντίον του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ότι δήθεν έπαιρνε δύο μισθούς. Με ενοχλεί η ισοπεδωτική επίθεση που άρχισε τις τελευταίες μέρες ενάντια στον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης είναι έξυπνος. Γνωρίζει ότι δεν θα περάσει στον Β’ γύρο. Γνωρίζει επίσης ότι δίνεται μάχη μεταξύ Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ξέρει πολύ καλά ότι η επίθεση του τον μόνο που εξυπηρετεί είναι τον Αβέρωφ Νεοφύτου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ.Κυπριανού.

«Έχω διαβάσει το άρθρο του τέως Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Άντρου Κυπριανού. Με λύπησε το επίπεδο και η ένταση της επίθεσης εναντίον μου και με προβλημάτισε η χρονική στιγμή που επιλέγηκε για μια τέτοια ενέργεια.

Δεν θα σχολιάσω τα όσα άστοχα μου καταλογίζει. Θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με ήθος, σοβαρότητα και με πολιτικά επιχειρήματα. Ως ένας πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος, θα συνεχίσω να αντιπολιτεύομαι την απερχόμενη διακυβέρνηση και τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς διάκριση», απάντησε ο Αχιλλέας Δημητριάδης.

Ο Άντρος Κυπριανού επανήλθε στο Twitter λέγοντας τα εξής, «Παρακαλώ τον @AchilleasDem να αναρτήσει το άρθρο μου στα social του για να εκθέσει το επίπεδο της «επίθεσης» μου. Γιατί τώρα; Τώρα επικεντρώνει την επίθεση του στον @AMavroyiannis».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα