Tuesday, April 23, 2024
HomeΕπικαιρότηταΔίπλαρος: Ο ο λαός επέλεξε να είναι αντιπολίτευση ο ΔΗΣΥ

Δίπλαρος: Ο ο λαός επέλεξε να είναι αντιπολίτευση ο ΔΗΣΥ

Στο κρατικό κανάλι φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις και τις διεργασίες εντός του κόμματος μετά την εκλογική αποτυχία της Κυριακής. 

Αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε το απόγευμα η ηγεσία του ΔΗΣΥ με τους νικητές τους πρώτου γύρου των εκλογών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη, τόνισε ότι δεν συζήτησαν για υπουργεία και θέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Διαφωνίες και εντάσεις Αναστασιάδη – Αβέρωφ πίσω από τις κλειστές πόρτες (VID)

Υπογράμμισε πως ο λαός επέλεξε να είναι αντιπολίτευση ο ΔΗΣΥ και από την 1η Μαρτίου το κόμμα θα είναι εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Εξήγησε ότι αύριο στο Πολιτικό Γραφείο μάλλον θα υπάρξει δια χειρός ψηφοφορία, σημειώνοντας ότι ο ΔΗΣΥ θα επιλέξει έναν εκ των δύο.

Στο ΡΙΚ φιλοξενήθηκε και ο Επικεφαλής του επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου, οποίος ανέφερε ότι ενδεχομένως ο κ. Μαυρογιάννης να ανακοινώσει τις επόμενες δύο μέρες τον Υπουργό Οικονομικών έτσι ώστε να καθησυχαστούν οι όποιες ανησυχίες. Διευκρίνισε ότι δεν θα προέρχεται από το ΑΚΕΛ και θα είναι ένα άτομο ευρύτερης αποδοχής.

Διαβάστε ακόμη: 

Χριστοδουλίδης vs Μαυρογιάννης: Οι τάσεις εντός του ΔΗΣΥ και η τρίτη επιλογή

Αβέρωφ: Είδε Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη – «Εις αύριον τα σπουδαία»

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα