Thursday, March 28, 2024
HomeΕπικαιρότηταΑΚΕΛ και Μαυρογιάννης «αγκάλιασαν» τη στήριξη Κασουλίδη-«Ενωμένοι μπορούμε…»

ΑΚΕΛ και Μαυρογιάννης «αγκάλιασαν» τη στήριξη Κασουλίδη-«Ενωμένοι μπορούμε…»

Με ικανοποίηση αποδέχθηκαν ΑΚΕΛ και Ανδρέας Μαυρογιάννης την επίσημη στήριξη του Υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε «πάνω από όλα η Κύπρος μας. Με πρωτοβουλίες δημιουργούμε τις προοπτικές για λύση».

Ακολούθησε μετά από λίγο η ανάρτηση του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος έγραψε «ευχαριστώ θερμά τον Ιωάννη Κασουλίδη για τη στήριξη στην υποψηφιότητα μου. Η εμπιστοσύνη που δείχνει προς εμένα και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, με τιμά και με συγκινεί. Ενωμένοι, μπορούμε να αποτρέψουμε τη διχοτόμηση. Πάνω απ’ όλα, η Κύπρος μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασουλίδης σε δηλώσεις του σήμερα στον Αντ1 είπε, «για να μπορέσει να εμπνεύσει τον διεθνή παράγοντα η Κύπρος χρειάζεται οι δυνάμεις που επιθυμούν τη λύση να είναι εκεί. Κάτι που έλειπε από αυτόν τον τόπο είναι κάποια σχετική υπέρβαση των όσων τοποθετούνται παραταξιακά απ’ εδώ και απ’ εκεί. Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω την υπέρβαση μου, κι άλλοι το δήλωσαν όπως για παράδειγμα ο ΥΠΟΙΚ. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. το ΑΚΕΛ δεν την έκανε. Εγώ προσωπικά με τη συνείδηση μου θα ψηφίσω Ανδρέα Μαυρογιάννη γι’ αυτόν τον κύριο λόγο».
 

Διαβάστε ακόμη: 

Κασουλίδης: Εγώ με τη συνείδηση μου θα ψηφίσω Ανδρέα Μαυρογιάννη

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα