Friday, April 19, 2024
HomeΕπικαιρότηταΣτηρίζει Χριστοδουλίδη ο Πρόεδρος του Παναγροτικού

Στηρίζει Χριστοδουλίδη ο Πρόεδρος του Παναγροτικού

Σε δήλωση προέβη ο Πρόεδρος του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου και της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτηροπαραγωγών Κυριάκος Καϊλάς σχετικά με τον Β΄ Γύρο των Προεδρικών Εκλογών. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «γενικά, η συνεισφορά του Νίκου Χριστοδουλίδη στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια θετική και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καθοριστική. Για όλους τους πιο πάνω λόγους, την Κυριακή επιλέγω, χωρίς διλήμματα και πισωγυρίσματα, να ψηφίσω Νίκο Χριστοδουλίδη».

Αυτούσια η ανακοίνωση  

Αξιολογώντας όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως έχουν προκύψει μετά τα αποτελέσματα του Α΄ Γύρου των Προεδρικών Εκλογών, και έχοντας υπόψη ότι στη
Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ και να εκφράσω τις σκέψεις μου, πριν από την τελική εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Καταρχάς, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο τα μέλη του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου, της μεγαλύτερης Αγροτικής Οργάνωσης στην Κύπρο, όσο και της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτηροπαραγωγών της μεγαλύτερης αναγνωρισμένης ομάδας παραγωγών ότι μπορούμε και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε με αποτελεσματικότητα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του αγρότη, από οποιοδήποτε μετερίζι. Αυτή μας η αποδεδειγμένη δυνατότητα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε ευκαιριακή, αλλά αποτέλεσμα ενδελεχούς αποτίμησης όλων των καταστάσεων και προσεχτικής αξιολόγησης των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών.

Έχοντας ως γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του αγρότη, τις πατριωτικές καταβολές των μελών μας και τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη των εκλογών, και αξιολογώντας τις θέσεις των δύο διεκδικητών της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δηλώνω απερίφραστα ότι τώρα δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα. Για εμένα το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο: ή επιστρέφουμε στην διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ή επιλέγουμε τη στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη, που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε
συνεργαστεί επιτυχώς κατά την θητεία του ως Υπουργού Εξωτερικών και ως Κυβερνητικού Εκπρόσωπου της απερχόμενης Κυβέρνησης.

Γενικά, η συνεισφορά του Νίκου Χριστοδουλίδη στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια θετική και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καθοριστική.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, την Κυριακή επιλέγω, χωρίς διλήμματα και πισωγυρίσματα, να ψηφίσω Νίκο Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε επίσης: Η ΠΕΚ στηρίζει Νίκο Χριστοδουλίδη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα