Tuesday, April 30, 2024
HomeΕπικαιρότηταΜαυρογιάννης: Μιλώ τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα με τον Αβέρωφ - Με...

Μαυρογιάννης: Μιλώ τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα με τον Αβέρωφ – Με συγκινεί

Στενές επαφές έχουν οι Μαυρογιάννης και Αβέρωφ τις τελευταίες μέρες.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο κ.Μαυρογιάννης στο κρατικό κανάλι το πρωί της Πέμπτης. Μιλώντας στην εκπομπή ο κ.Μαυρογιάννης αρνήθηκε πως οι δυο τους συνέφαγαν μαζί την περασμένη Τρίτη.

«Είχαμε πάει σε γεύμα εκείνη τη μέρα στη Μαγιοπούλα αλλά όχι με τον κ.Νεοφύτου… δεν ξέρω πως προέκυψε, δεν το μεγαλοποιώ…», είπε.

«..αλλά η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μιλάμε και 1 φορά τη μέρα στο τηλέφωνο με τον κ.Νεοφύτου. κοιτάξτε.. να σας πω… με τον κ.Νεοφύτου έχουμε κάποιες πολιτικές διαφορές.. έχουμε μια παλιά γνωριμία, έχουμε μια σχέση μπορούμε να μιλούμε ο ένας στον άλλον φιλικά με τον άνθρωπο. Πρέπει να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες η συμπεριφορά του εμένα με συγκινεί κι όχι μόνο η στήριξη..Γενικά.. η συμπεριφορά του».

«Δεν είναι δικά μου ζητήματα οι χειρισμοί. Υπήρχε μια περιρρέουσα να λέμε για τον κ.Νεοφύτου «όποια πέτρα και αν σηκώσεις» και τέτοια πράγματα.. αναμέναμε όλοι ότι σε αυτή την προεκλογική θα υπάρξει ένα βρόμικο παιχνίδι, εγώ το είπα και του ιδίου παρουσία και στελεχών ότι εγώ εξεπλάγην που δεν έγιναν όλα αυτά.

Υπήρξε ένα επίπεδο, συμπεριφέρθηκε σωστά χωρίς να έχει ιδιαίτερα παράπονα. Για μένα η συμπεριφορά του κ.Νεοφύτου στην προεκλογική βοήθησε αυτό που εγώ ονομάζω πολιτικό ήθος», είπε ο κ.Νεοφύτου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε Ακόμα