Monday, January 30, 2023
HomeΕπιτελείαΕπιτελείο ΑβέρωφΑβέρωφ: Να κάνουμε όλη την Αμμόχωστο ξανά ελεύθερη και πρωταγωνίστρια

Αβέρωφ: Να κάνουμε όλη την Αμμόχωστο ξανά ελεύθερη και πρωταγωνίστρια

Με παλμό, συγκίνηση και ενθουσιασμό ο κόσμος της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου έδωσε χτες βροντερό παρών στην τελική συγκέντρωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.


Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία, δίνοντας το μήνυμα ότι αυτή η ηρωική γη πάντα έδινε το παρών της στα καλέσματα της ιστορίας. «Πάντα έβγαινε μπροστά για το έθνος και την πατρίδα. Σε δύσκολους καιρούς, πάντα σήκωνε ψηλά την παράταξη. Δεν πρόδωσε ποτέ τα ιδανικά. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα κάνετε και αύριο. Θα δώσετε το σύνθημα της νέας νίκης Δεν θα παραδώσετε τα κλειδιά σε αυτούς που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας. Ούτε θα παραδώσετε τα κλειδιά της διακυβέρνησης σε μια ανερμάτιστη κοινοπραξία».

Για το κυπριακό ο κ. Νεοφύτου τόνισε ότι «με την εμπιστοσύνη σας, με τη δύναμή σας, με την ψήφο σας για να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας. Να ξεκλειδώσουμε το διάλογο. Να κάνουμε όλη την Αμμόχωστο ξανά ελεύθερη και πρωταγωνίστρια! Να μη χαρίσουμε το Βαρώσι σε κανέναν παρά μόνο στα παιδιά μας, τους νόμιμους ιδιοκτήτες του! Να κάνουμε ξανά την πατρίδα μας ολόκληρη και ευημερούσα».

Για την οικονομία ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας τόνισε τα εξής:

«Προσωπικά, μαζί με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και όλους εσάς μπορώ να εγγυηθώ ότι η οικονομία μας θα παραμείνει δυνατή. Μπορούμε να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Μπορούμε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια των καλών επιδόσεων της χώρας», τόνισε επίσης ο κ. Νεοφύτου, κάνοντας και ειδική αναφορά στη πρόταση φορολογικής μεταρρύθμισης την οποία παρουσίασε λέγοντας τα εξής:

«Σήμερα, με το απόθεμα που δημιουργήσαμε, προχωρούμε στη μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που είδε ποτέ ο τόπος μας. Χωρίς να διακινδυνεύουμε τη δημοσιονομική σταθερότητα. Καταπολεμούμε τις ανισότητες. Ενισχύουμε το εισόδημα της οικογένειας. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση και τις ανάγκες της. Αν ένα ζευγάρι το επιθυμεί, να κάνει μία, οικογενειακή φορολογική δήλωση. Να ωφελείται για τα εξαρτώμενα μέλη και να έχει έτσι πολύ σημαντικές ελαφρύνσεις. Με το Οικογενειακό Εισόδημα, 126.000 οικογένειες με πληθυσμό μισό εκατομμύριο θα ωφεληθούν άμεσα. Και δεν μένουμε εκεί. Ξέρουμε ότι υπάρχουν οικογένειες ευάλωτες. Εμείς λέμε: καμιά οικογένεια κάτω από το όριο της φτώχειας. Αν το εισόδημα του νοικοκυριού είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, τότε το κράτος θα καλύπτει τη διαφορά με επίδομα. Μέσα από την κοινωνική μεταρρύθμιση επωφελούνται περισσότερα από 50.000 νοικοκυριά σχεδόν 120.000 συμπολίτες μας. Κρατώντας την οικονομία δυνατή, εφαρμόζουμε μέτρα που στηρίζουν την οικογένεια. Που προστατεύουν από την κρίση. Που διασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των Κυπρίων».

Διαβάστε ακόμη: Απαντά στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ – «Ακολουθεί το στείρο παράδειγμα του ΑΚΕΛ»

Σχετικά άρθρα

Ασάφειες η ψέματα =ΝΧ #προεδρικες2023 #cyprus https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1646078

Είναι η τρέχουσα προεκλογική περίοδος η πιο κουραστική των τελευταίων χρόνων; Ίσως. Θα αποτελέσει σημείο-σταθμό για το μέλλον; Σίγουρα.
Η δική μου αποτίμηση των τελευταίων 12+ μηνών που τρέχουμε σε ρυθμούς προεδρικών εκλογών.
#Προεδρικες2023
https://kyriakos.cy/proedrikes2023-proswpiki-apotimisi-tis-proeklogikis/

🎙️ Εξετάζουμε άσκηση έφεσης εναντιον της απόφασης του Δικαστηρίου. Εκτός από διασπάθιση δημοσίου χρήματος, υπάρχει ζήτημα διάκρισης εις βάρος των μη κομματικών υποψηφίων. Πολεμώ και αγωνίζομαι για την αρχή.

#Κολοκασίδης #Προεδρικές2023 #Κύπρος #Cyprus

https://youtu.be/hZflNXAqJF4

Load More

Διαβάστε Ακόμα